Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi sparar data i cookies. Om cookies

TT-Line rabattkod 2023

Här hittar du aktuella TT-Line rabattkoder och erbjudanden för september 2023.

5.01 röster
Rabattkoder: 5 st Erbjudanden: 7 st

Giltiga TT-Line rabattkoder idag

15% rabatt
Gäller till 13 november 2023

Längtar du efter en ny resa? Få 15% rabatt på resor till Tyskland 2023 när du bokar tidigt med TT-Line rabattkod

Passa på att boka tidigt och få rabatt med kampanjkoden. Spara 15% på din färjeöverfart till Tyskland. Boka senast 13 november 2022 och res mellan 1 januari - 3 september 2023. Lägg till FLEX-Plus för mer flexibilitet!

Boka din resa nu och bestäm dig i lugn och ro senare. Du kan enkelt ändra din bokning utan avgift och avboka utan kostnad fram till 24 timmar före avgång.
Visa rabattkod
10% rabatt
Gäller till 31 december 2023

TT-Line kampanjkod: 10% rabatt på utvalda resor till Tyskland under december

Visa rabattkod
20% rabatt
Gäller till 13 november 2023

Sista minuten till Tyskland: Just nu får du 20% extra rabatt på färjeöverfarten till Travemünde och Rostock med TT-Line rabattkod

Boka senast 13 november 2022 och res till 10 januari 2023.
Visa rabattkod
25% rabatt
Gäller tillsvidare

TT-Line rabatt: Res från Trelleborg till Klaipeda – spara 25% på hytter

Visa rabattkod
25% rabatt
Gäller tillsvidare

TT-Line rabattkod: Få upp till 25% rabatt på sista minuten

Visa rabattkod
Cashback
Gäller tillsvidare

Få 60 kr i bonus + 2,5% i återbäring

Visa erbjudande
140 kr rabatt
Gäller tillsvidare

Boka resa online – spara 140 kr i serviceavgift

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Paketresor till Litauen, Polen och Tyskland – från 199 kr per person

Visa erbjudande
Kampanj
Gäller tillsvidare

Res från Trelleborg till Klaipeda – 4 avgångar per dag

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Boka FLEX-Plus – avboka fritt 24 timmar före avgång

Visa erbjudande
10% rabatt
Gäller till 31 december 2023

Kom i julstämning och res till Tyskland i december! Just nu får du 10% rabatt på utvalda avgångar när du uppger TT-Line rabattkod

Rabatten gäller Trelleborg-Travemünde/Rostock. Boka och res senast 31/12-2022. Låt semestern börja ombord.
Visa rabattkod
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Aktuella rabatter & erbjudanden hos TT-Line

Visa erbjudande
Missa inget från TT-Line!Bli medlem hos Rabattparadiset och bevaka dina favoritbutiker. Vi meddelar dig direkt när det finns nya rabattkoder och erbjudanden hos TT-Line.

Utgångna rabatter från TT-Line

Visste du att flera rabattkoder och erbjudanden fortsätter att fungera efter att de slutat gälla? Prova gärna några tidigare rabatter från TT-Line!

10% rabatt
Utgånget

Få 10% rabatt på nästan alla avgångar till Travemünde, Shoppingresa Travemünde samt Minisemester Lübeck inkl. mat med TT-Line kampanjkod

Rabattkoden gäller när du bokar din resa online före 30/4 och reser senast 30/6.
30% rabatt
Utgånget

TT-Black Week Special – Få upp till 30% rabatt

25% rabatt
Utgånget

TT-Line rabattkod: Kombinera Last Minute erbjudandet med returpaket och få upp till 25% rabatt

10% rabatt
Utgånget

Rabattkod TT-Line: 10% extra rabatt på färjor från Trelleborg/Karlshamn till Tyskland

10% rabatt
Utgånget

TT-Line kampanjkod: 10% rabatt på färjeöverfart till Tyskland

Boka senast 1/5 för att ta del av erbjudandet.
10% rabatt
Utgånget

TT-Line rabattkod: 10% extra rabatt på Camperpaket tur & retur

Boka senast 5 mars 2023 och res t.o.m. 3 september 2023. Låt semestern börja ombord!
10% rabatt
Utgånget

TT-Line rabattkod: Få 10% rabatt på biljettpriset

30% rabatt
Utgånget

TT-Line Black Week: Oslagbara rabatter – Fynda bland utvalda resor med upp till 30% rabatt eller mer

Om TT-Line

TT-Line är ett rederi som sedan 1962 bedrivit färjetrafik mellan Sverige och Tyskland. De är ett av de största rederierna som tar dig mellan Tyskland, Polen och Sverige. TT-Line transporterar inte mindre än 900 000 personer, 200 000 bilar och mer än 450 000 godsenheter per år. Därmed är de utan tvekan marknadsledande inom sin bransch.

Komforten eller tillförlitligheten är inget du behöver oroa dig för när du reser med TT-Line. Deras moderna fartyg är bemannade med erfarna besättningar som gör allt de kan för att se till att du har en bekväm resa. Dessutom har alla hamnar som TT-Line trafikerar direkt motorvägsanslutning. Något som gör det enkelt att ta sig till och från din destination.

Resan i sig är också en upplevelse. Rymliga hytter, god mat och SEA & SAVE-bordshops som säljer allt från souvenirer till snacks och drycker gör resan trevlig för de upp till 6500 passagerarna som TT-Line transporterar varje dag. Som om inte detta vore nog erbjuds allt till rimliga priser. Och med en TT-Line rabattkod din resa bli ännu billigare.

TT-Line är också väldigt flexibla med sina avgångar. De har upp till 18 avgångar per dag som går från de största tyska hamnarna Travemünde och Rostock, den polska hamnen Swinoujcie och Klaipeda i Litauen, och till den södra svenska hamnen Trelleborg. Så oavsett vilken tid på dagen du vill resa, finns det alltid ett alternativ för dig med TT-Line!

Alltid hos TT-Line:

  • Färjetrafik till Tyskland och Polen
  • Upp till 18 avgångar dagligen

Frågor & svar

Vilken TT-Line-rabatt är mest populär just nu?

Den rabatt som har flest klick och är mest populär just nu är "TT-Line rabattkod: Få upp till 25% rabatt på sista minuten". Totalt har den använts 108 gånger.

Hur många aktiva TT-Line rabattkoder och erbjudanden finns det?

Idag den 23 september 2023 finns det 5 rabattkoder och 7 erbjudanden som är aktuella hos TT-Line.

Vilka betalningsalternativ finns det hos TT-Line?

TT-Line erbjuder smidig kortbebetalning genom Paynova eller Swish. Betalningsalternativ som finns att välja mellan är bland annat kortbetalning, faktura, konto, delbetalning eller direktbetalning med Swish. Allt för att göra din bokning av resa så enkel och säker som möjligt.

Hur kan jag få rabatt hos TT-Line?

Här hos Rabattparadiset hittar du ett stort utbud av erbjudanden, rabattkoder och andra kampanjer från TT-Line. Du kan även ansöka om Bonus Card, så att du smidigt kan tjäna poäng på dina resor. Poängen kan du senare använda på kommande bokningar.

Så här använder du en TT-Line rabattkod

Hur du använder en rabattkod hos TT-Line

Hos TT-Line kan du enkelt boka resor med färja till Tyskland, Polen och Litauen. Dessutom till rimliga priser. Lägg till en TT-Line kampanjkod när du bokar med hjälp av de fem stegen här nedanför.

  1. Det första som du behöver göra är att välja vart du vill resa.Under ”Rutter & Tidtabell” i menyn finns en översikt över de olika destinationerna. Har kan du få mer information och se detaljer om de aktuella resmålen. I det fall du redan vet vart du ska resa så kan du direkt använda sökfunktionen på startsidan. Börja med att välja det land som du vill besöka. Därefter väljer du en passande rutt och sedan datum för utresa och retur. Tryck sedan på ”Nu seglar vi” för att få fram avgångstider och pris.
  2. På nästa sida fyller du nu i antal passagerare samt om du kommer att ha något fordon med på resan. När det är gjort så finns en tredje ruta med rubriken ”Kampanjkod”. Här anger du din rabattkod genom att skriva eller klistra in koden. Med koden ifylld så trycker du nu på ”Nu seglar vi” igen.
  3. I det efterföljande steget får du fram förslag på tillgängliga tider för möjliga avgångar. Välj den tid och det pris som passar dig bäst. Med en TT-Line kampanjkod aktiverad ser du de rabatterade priserna. När du har gjort dina va så trycker du på ”Boka nu”. Fortsätt genom att välja hytt om du önskar det, samt eventuella förbokade måltider och tillägg. Efter att du gjort dina val så får du fram en sammanfattning av hela bokningen. Kontrollera så att allt har blivit rätt innan du klickar dig vidare.
  4.  När du trycker på ”Boka nu” så får du upp en ruta för att logga in (om du inte redan är inloggad). Om du är ny som resenär med TT-Line så trycker du på ”Registrera nu”. Fyll i dina kontaktuppgifter och slutför därefter registreringen. Väl inloggad så kan du nu välja hur du vill betala samt genomföra bokningen.
  5. Allt klart! Nu kan du i lugn och ro invänta en trevlig resa med nya upplevelser.