Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi sparar data i cookies. Om cookies

TT-Line rabattkod oktober 2022

Här hittar du senaste TT-Line rabattkod och andra erbjudanden för oktober 2022.

5.01 röster
Rabattkoder: 2 st Erbjudanden: 6 st

TT-Line rabattkoder & erbjudanden

25% rabatt
Gäller tillsvidare
TT-Line rabattkod: Få upp till 25% rabatt på sista minuten
Missa inget från TT-Line!Bli medlem hos Rabattparadiset och bevaka dina favoritbutiker. Vi meddelar dig direkt när det finns nya rabattkoder och erbjudanden hos TT-Line.
25% rabatt
Gäller tillsvidare
TT-Line rabatt: Res från Trelleborg till Klaipeda – spara 25% på hytter
Cashback
Gäller tillsvidare
Få 60 kr i bonus + 2,5% i återbäring
140 kr rabatt
Gäller tillsvidare
Boka resa online – spara 140 kr i serviceavgift
Erbjudande
Gäller tillsvidare
Paketresor till Litauen, Polen och Tyskland – från 199 kr per person
Kampanj
Gäller tillsvidare
Res från Trelleborg till Klaipeda – 4 avgångar per dag
Erbjudande
Gäller tillsvidare
Boka FLEX-Plus – avboka fritt 24 timmar före avgång
Erbjudande
Gäller tillsvidare
Aktuella rabatter & erbjudanden hos TT-Line

Utgågna rabatter från TT-Line

Visste du att flera rabattkoder och erbjudanden fortsätter att fungera efter att de slutat gälla? Prova gärna några tidigare rabatter från TT-Line!

10% rabatt
Utgick 30 april 2022
Få 10% rabatt på nästan alla avgångar till Travemünde, Shoppingresa Travemünde samt Minisemester Lübeck inkl. mat med TT-Line kampanjkod
Rabattkoden gäller när du bokar din resa online före 30/4 och reser senast 30/6.
30% rabatt
Utgick 29 november 2021
TT-Black Week Special – Få upp till 30% rabatt
20% rabatt
Utgick 28 augusti 2022
TT-Line kampanj: Spara upp till 20% på spontan minisemester med kul shopping till Tyskland
Boka senast 28/8 och spara upp till 20% på utvalda avgångar och upp till 50% på daghytter.

Om TT-Line

TT-Line är ett rederi som sedan 1962 bedrivit färjetrafik mellan Sverige och Tyskland. Från Trelleborg trafikeras linjerna Travemünde och Rostock. TT-Line erbjuder förutom överfarter till Tyskland och Polen även shoppingresor och hotellpaket till mycket förmånliga priser.

Alltid hos TT-Line:

  • Färjetrafik till Tyskland och Polen
  • Upp till 17 avgångar dagligen

Frågor & svar

Hur många aktuella rabattkoder och erbjudanden har TT-Line idag?

Idag finns det 2 rabattkoder och 6 erbjudanden som är aktuella hos TT-Line.

Vilken TT-Line-rabatt är mest populär just nu?

Den rabatt som har flest klick och är mest populär just nu är "TT-Line rabattkod: Få upp till 25% rabatt på sista minuten". Totalt har den använts 54 gånger.

Vilka betalningsalternativ finns det hos TT-Line?

TT-Line erbjuder smidig kortbebetalning genom Paynova eller Swish. Betalningsalternativ som finns att välja mellan är bland annat kortbetalning, faktura, konto, delbetalning eller direktbetalning med Swish. Allt för att göra din bokning av resa så enkel och säker som möjligt.

Hur kan jag få rabatt hos TT-Line?

Här hos Rabattparadiset hittar du ett stort utbud av erbjudanden, rabattkoder och andra kampanjer från TT-Line. Du kan även ansöka om Bonus Card, så att du smidigt kan tjäna poäng på dina resor. Poängen kan du senare använda på kommande bokningar.

Så här använder du en TT-Line rabattkod

Hur du använder en rabattkod hos TT-Line

Hos TT-Line kan du enkelt boka resor med färja till Tyskland, Polen och Litauen. Dessutom till rimliga priser. Lägg till en TT-Line kampanjkod när du bokar med hjälp av de fem stegen här nedanför.

  1. Det första som du behöver göra är att välja vart du vill resa.Under ”Rutter & Tidtabell” i menyn finns en översikt över de olika destinationerna. Har kan du få mer information och se detaljer om de aktuella resmålen. I det fall du redan vet vart du ska resa så kan du direkt använda sökfunktionen på startsidan. Börja med att välja det land som du vill besöka. Därefter väljer du en passande rutt och sedan datum för utresa och retur. Tryck sedan på ”Nu seglar vi” för att få fram avgångstider och pris.
  2. På nästa sida fyller du nu i antal passagerare samt om du kommer att ha något fordon med på resan. När det är gjort så finns en tredje ruta med rubriken ”Kampanjkod”. Här anger du din rabattkod genom att skriva eller klistra in koden. Med koden ifylld så trycker du nu på ”Nu seglar vi” igen.
  3. I det efterföljande steget får du fram förslag på tillgängliga tider för möjliga avgångar. Välj den tid och det pris som passar dig bäst. Med en TT-Line kampanjkod aktiverad ser du de rabatterade priserna. När du har gjort dina va så trycker du på ”Boka nu”. Fortsätt genom att välja hytt om du önskar det, samt eventuella förbokade måltider och tillägg. Efter att du gjort dina val så får du fram en sammanfattning av hela bokningen. Kontrollera så att allt har blivit rätt innan du klickar dig vidare.
  4.  När du trycker på ”Boka nu” så får du upp en ruta för att logga in (om du inte redan är inloggad). Om du är ny som resenär med TT-Line så trycker du på ”Registrera nu”. Fyll i dina kontaktuppgifter och slutför därefter registreringen. Väl inloggad så kan du nu välja hur du vill betala samt genomföra bokningen.
  5. Allt klart! Nu kan du i lugn och ro invänta en trevlig resa med nya upplevelser.