Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi sparar data i cookies. Om cookies

BookBeat rabattkod januari 2023

Här hittar du senaste BookBeat rabattkod och andra erbjudanden för januari 2023.

5.01 röster
Rabattkoder: 2 st Erbjudanden: 4 st

BookBeat rabattkoder & erbjudanden

198 kr rabatt Exklusiv
Gäller tillsvidare

BookBeat rabattkod: Prova gratis i hela 60 dagar – spara minst 198 kr

Visa rabattkod
Missa inget från BookBeat!Bli medlem hos Rabattparadiset och bevaka dina favoritbutiker. Vi meddelar dig direkt när det finns nya rabattkoder och erbjudanden hos BookBeat.
49 kr rabatt
Gäller tillsvidare

BookBeat Studentrabatt: Prova gratis 30 dagar (spara 49 kr) – därefter 49 kr / månad

Som student får du prova BookBeat gratis första månaden, och därefter får du 20 timmars lyssning eller läsning i månaden med BookBeats basic-abonnemang för endast 49 kr/mån.

Oavsett om du har provat BookBeat tidigare, om du använder BookBeat nu eller om du är ny användare, kan du ta del av BookBeat Student enkelt genom att lägga till rabattkoden på ditt konto och verifiera dig som student.

Efter godkänd verifiering kommer det rabatterade BookBeat Student-priset automatiskt att aktiveras i nästa betalningsperiod. Passa på att börja lyssna och läsa när du vill och var du vill, från 49 kr/mån!
Visa erbjudande
99 kr rabatt
Gäller tillsvidare

Bookbeat rabatt: Spara minst 99 kr som ny prenumerant

Visa rabatt
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Presentkort från 99 kr – Ge bort en BookBeat-prenumeration till någon du bryr dig om

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Prova BookBeat – Få 1 månad gratis när du registrerar dig

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Aktuella rabatter & erbjudanden hos BookBeat

Visa erbjudande

Utgågna rabatter från BookBeat

Visste du att flera rabattkoder och erbjudanden fortsätter att fungera efter att de slutat gälla? Prova gärna några tidigare rabatter från BookBeat!

132 kr rabatt Exklusiv
Utgick 12 juni 2022

BookBeat rabattkod: Få 40 gratisdagar – spara minst 132 kr på ditt abonnemang

Gratis
Utgick 25 september 2022

BookBeat rabatt: Få en gratisperiod på 45 dagar – därefter från 99 kr / månad

BookBeat höjer sin gratisperiod från 30 till 45 dagar för att fira Camilla Läckbergs nya bok ´´Gökungen´´.

Njut av ännu ett mord i Fjällbacka eller upptäck någon annan bra bok bland BookBeats över 500 000 titlar. Passa på att skaffa BookBeat gratis i 45 dagar.
148 kr rabatt
Utgick 31 oktober 2022

BookBeat rabatt: Få en gratisperiod på 45 dagar (spara 148 kr) – därefter från 99 kr / månad

BookBeat höjer sin gratisperiod från 30 till 45 dagar för att fira Lars Keplers nya bok ´´Spindeln´´.

Njut av Keplers nya spänningsthriller eller upptäck någon annan bra bok bland BookBeats 700 000 titlar. Passa på att skaffa BookBeat gratis i 45 dagar.
Kampanj
Utgick 31 augusti 2021

Sommardeal - Prova gratis i 30 dagar

Om BookBeat

BookBeat har med ett av Europas ledande förlagshus Bonnier Books i ryggen som mål att skapa marknadens bästa tjänst för digitala böcker. Här finner du över 200 000 ljud- och e-böcker! Med deras familjekonto kan du dela samma konto med hela familjen, så att alla kan lyssna på varsin mobil. 49 kr/mån extra per person.

Hitta tillbaka till läsglädjen

För många känns minnena när man satt uppkrupen med en spännande bok som ett svunnet minne. Visst är det fortfarande enkelt att få tag i böcker, men också lite besvärligt. Att köpa dem innebär ett åtagande att förvara boken när du läst ut den, alternativt att sälja den vidare. Att låna på biblioteket har alltså sina fördelar, men då var det det där med att släpa dem fram och åter... För att inte tala om återlämningstiden som alltid måste kommas ihåg. Det finns med andra ord massor med anledningar till att upptäcka BookBeat och deras stora sortiment av digitala böcker.

Något för alla smaker

Historiska romaner, nervkittlande deckare, tankeväckande faktaböcker och tårdrypande kärlekshistorier bara några klick bort när lässuget smyger sig på. Här finns något för alla, oavsett om du gillar att läsa uppkrupen i fåtöljen hemma eller hellre lyssnar på promenaden eller under bilresan till och från jobbet. Det stora utbudet inrymmer nämligen både ljud- och e-böcker. Du väljer själv vilken av månadsavgifterna du vill betala i förhållande till hur mycket du kommer att läsa eller lyssna. Det går givetvis att byta abonnemang allteftersom ditt eller din familjs behov förändras. Att förlora sig i böckernas underbara värld har aldrig varit smidigare.

Alltid hos BookBeat:

  • Enormt utbud av ljudböcker och e-böcker
  • Prova gratis i 1 månad
  • Ingen bindningstid

Frågor & svar

Hur många aktuella rabattkoder och erbjudanden har BookBeat idag?

Idag finns det 2 rabattkoder och 4 erbjudanden som är aktuella hos BookBeat.

Vilken BookBeat-rabatt är mest populär just nu?

Den rabatt som har flest klick och är mest populär just nu är "BookBeat rabattkod: Prova gratis i hela 60 dagar – spara minst 198 kr". Totalt har den använts 147 gånger.

Så här använder du en BookBeat rabattkod

Hur du använder en rabattkod hos BookBeat

BookBeat erbjuder tusentals och åter tusentals böcker i form av både ljudböcker och e-böcker. Att lägga till en rabattkod när du startar en prenumeration är enkelt. De fem stegen nedan guidar dig hela vägen.

  1. Börja med att surfa in på BookBeat.se och bekanta dig med tjänsten. Via de olika länkarna kan du bland annat navigera dig runt bland alla tillgängliga böcker. Du kan med andra ord hitta alla dina favoriter och inspiration till ny läsning innan du registrerar dig.
  2. När du har bestämt dig för att komma igång så trycker du på knappen ”Skapa konto” som finns i menyn. Fyll först i din e-postadress, ditt för- och efternamn samt välj ett säkert lösenord. Därefter behöver du kryssa i rutan för att acceptera BookBeats villkor.
  3. Nedanför knappen ”Skapa konto” finns en länk med texten ”Jag har en rabattkod”. När du trycker på länken så läggs en textfält till under fälten där du nyss angav ditt lösenord. Skriv eller klistra in din kod i det nya fältet. Använd sedan knappen för att skapa ditt konto.
  4. I nästa steg väljer du det prenumerationsalternativ som passar dig bäst. Här ser du aktuella priser samt ditt rabatterade pris. Klicka på ett av alternativen ”Basic”, ”Standard” eller ”Premium” och därefter på ”Fortsätt” för att gå vidare.
  5. Nu är du nästan klar. Det sista som återstår är att fylla i uppgifterna från det betalkort som du vill betala prenumerationen med. Avsluta med att trycka på ”Aktivera” för att starta igång ditt abonnemang.
  6. Härligt! Nu kan du äntligen börja lyssna på, eller läsa, alla böcker du vill.