Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi sparar data i cookies. Om cookies

Vy Bus4You rabattkod 2023

Här hittar du aktuella Vy Bus4You rabattkoder och erbjudanden för september 2023.

5.01 röster
Rabattkoder: 1 st Erbjudanden: 7 st

Giltiga Vy Bus4You rabattkoder idag

10-20% rabatt
Gäller tillsvidare

Vy Bus4You rabatt: Spara minst 10-20% på utvalda bussresor

Visa rabatt
Cashback
Gäller tillsvidare

Få 60 kr i bonus + 2% i återbäring

Visa erbjudande
20% rabatt
Gäller tillsvidare

Få 20% rabatt om du är under 26 år hos Vy Bus4You

Visa erbjudande
20% rabatt
Gäller tillsvidare

Vy Bus4You Studentrabatt – 20% rabatt för studenter på bussresor

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Seniorrabatt – 20% rabatt för dig över 65 år när du reser med Vy Bus4You

Visa erbjudande
50% rabatt
Gäller tillsvidare

Bli premiummedlem – få 50% rabatt på avbokningsskydd hos Vy Bus4You

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Surfa fritt ombord vid resa med Vy Bus4You

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Aktuella rabatter & erbjudanden hos Vy Bus4You

Visa erbjudande
Missa inget från Vy Bus4You!Bli medlem hos Rabattparadiset och bevaka dina favoritbutiker. Vi meddelar dig direkt när det finns nya rabattkoder och erbjudanden hos Vy Bus4You.

Om Vy Bus4You

Med Vy Bus4you kan du resa prisvärt och bekvämt med någon av bolagets 3300 bussar. Oavsett om du ska till någon större stad i Sverige eller exempelvis i Norge eller Danmark, är det troligt att du kan hitta en passande avgång. För att göra din resa extra smidig erbjuds gratis WiFi (4G) ombord och eluttag vid samtliga platser. Med andra ord kan du både arbeta och surfa om så önskas. Dessutom kan du luta dig tillbaka för att koppla av i stora och sköna skinnfåtöljer under resan. Möjligheten att ta med bagage är generöst tilltagen. Du får ta med handbagage samt en resväska på maximalt 25 kg utan extra kostnad. Om du har behov av extra väskor eller att kunna ta med skidutrustning, golfbag eller något annat går detta givetvis bra till förmånlig kostnad. Du som har rullator kan självklart ta med denna utan att betala något ytterligare.

Boka bussresan med Vy Bus4you rabattkod

Alla biljetter du kan boka hos Vy Bus4you har alltid ett lågt pris till att börja med. Därutöver finns det oftast många aktiva kampanjer och specialerbjudanden att ta del av. Dessa kan du allt som oftast hitta på hemsidan, men de finns såklart även samlade här hos oss på Rabattparadiset. Genom att använda en Vy Bus4you rabattkod, som går att hitta på den här sidan, kan du göra din resa ännu billigare. Till exempel kan det handla om fasta summor eller procentuell rabatt på såväl enskilda avgångar som utvalda busslinjer. Det går också att spara mycket pengar genom de olika rabatter som finns för exempelvis barn, seniorer och studenter. Kampanjpriser för de här grupperna är vanligtvis generella och gäller för det mesta på alla bussresor.

Res till populära destinationer runtom i Norden

Genom att boka din resa med Vy Bus4you kan du enkelt ta dig runt i de nordiska länderna. Vare sig du ska besöka en släkting, åka på jobbresa eller bara en avkopplande semesterresa tar bussarna dig dit du vill. Några av de mest populära resmålen har vi listat här, men därutöver finns det gott om andra alternativ. Det enklaste sättet att se vart du kan resa är att göra en sökning på hemsidan.

 • Göteborg
 • Borås
 • Karlstad
 • Stockholm
 • Västerås
 • Kristinehamn
 • Oslo
 • Köpenhamn
 • Malmö
 • Örebro
 • Linköping

När du ska flyga går det även bra att boka resan till och från bland annat Arlanda flygplats och Landvetter Flygplats med Vy Bus4you. Därmed tar du dig enkelt och smidigt mot flygplatsen utan att behöva tänka på parkering för bilen.

Hitta billigaste biljetterna – trygg och säker bokning

De billigaste biljetterna kan du alltid boka online. Men om du behöver personlig hjälp med din bokning kan du alltid ringa biljettservice, alternativt ta kontakt med en återförsäljare. När du bokar din resa i förväg kan du alltid känna dig trygg eftersom det går bra att avboka fram till 2 timmar före avgång. Det förutsätter dock att du gör bokningen med avbokningsskydd, vilket kostar 15% av biljettpriset men som lägst 49 kr. Däremot kan du alltid omboka din resa till en annan avgång eller destination mot en avgift på 59 kr. Det gäller oavsett om du bokat med avbokningsskydd eller inte.

Därmed kan du planera i god tid utan att oroa dig för oförutsedda händelser. Med god framförhållning är det ofta möjligt att spara en extra slant. Det innebär också att du kan nyttja en Vy Bus4you rabattkod när en sådan finns tillgänglig, även om resan ska genomföras längre fram i tiden.

Störst i Norden på bussresor

Bolaget grundades i Norge under det tidigare namnet Nettbus. Ägarbolaget är NSB, vilket är den norska motsvarigheten till SJ i Sverige. Idag har man över 7000 anställda, flera tusen bussar i flottan och omsätter mer än 6 miljarder kronor per år. Därigenom är de det perfekta resebolaget för dig som vill se dig omkring i Norden och samtidigt njuta av en behagliga bussresa med många destinationer. Om du har några frågor eller funderingar kan du kontakta biljettkontoret på telefonnummer  +46771-151515. På sin hemsida har Vy Bus4you en välfylld FAQ där du när som helst kan finna svar på de vanligaste frågorna.

Alltid hos Vy Bus4You:

 • Bekväma och prisvärda bussresor
 • Många destinationer i Norden
 • Förmånliga bokningsvillkor

Frågor och svar om våra Vy Bus4You rabattkod samt bokning av bussresor

Vilken Vy Bus4You-rabatt är mest populär just nu?

Den rabatt som har flest klick och är mest populär just nu är "Vy Bus4You rabatt: Spara minst 10-20% på utvalda bussresor". Totalt har den använts 281 gånger.

Hur många aktiva Vy Bus4You rabattkoder och erbjudanden finns det?

Idag den 25 september 2023 finns det 1 rabattkod och 7 erbjudanden som är aktuella hos Vy Bus4You.

Vilka betalningsalternativ finns det hos Vy Bus4You?

Vy Bus4You erbjuder betalning genom Klarna. Betalningsalternativ som finns att välja mellan är bland annat kortbetalning, faktura, konto eller delbetalning. Allt för att göra ditt köp så smidigt och säkert som möjligt.

Hur kan jag få rabatt hos Vy Bus4You?

Du kan få rabatt på flera olika sätt. Bland annat hittar du många aktuella rabattkoder, rabatter och erbjudanden här hos Rabattparadiset. Men du kan även registrera dig för nyhetsbrevet och regelbundet få exklusiva erbjudanden och kampanjer till din e-post.

Hur du lägger till en rabattkod hos Vy Bus4You

Hur du använder en rabattkod hos Vy Bus4You

Hos Vy Bus4You kan du boka resor med buss till ett stort antal destinationer. Följ stegen nedan för att använda en kampanjkod när du gör din bokning.

 1. Använd sökrutan direkt på startsidan för att söka fram din resa. Fyll i vart du vill resa ifrån, din slutdestination samt vilket datum du tänkt fara iväg. Du kan även välja datum för eventull returresa samt hur antalet resenärer. Tryck sedan på sök för att få fram tillgängliga avgångar.
 2. Välj den avgångstid som passar dig bäst bland alternativen som sökningen genererar. Du får också kryssa för vilket komfortalternativ du vill resa med. Använd sedan knappen ”Fortsätt” för att gå vidare. På nästa sida får du göra ett val av sittplats, om detta är möjligt på den aktuella avgången. Markera i så fall det säte du vill sitta på och tryck på ”Fortsätt”.
 3. Nu erbjuds du olika tilläggsalternativ för bland annat bagage, avbokningsskydd samt hur du vill få din biljett levererad. Gör ett val om det är aktuellt för din del. I annat fall kan du bara hoppa över dessa val. När du är klar trycker du på ”Till betalning”.
 4. Innan det är dags att betala är det dags att använda din Vy Bus4You kampanjkod. Högst upp på sidan ser du en text där det står ”Lägg till kampanjkod”. Tryck på texten för att få fram en textruta i vilken du kan ange din kod genom att skriva eller klistra in den. Tryck sedan på ”Aktivera” för att tillämpa rabatten. Därefter fyller du i din kontaktinformation och väljer den betalningsmetod du vill använda. Avsluta med att gå till betalning och betala din resa.
 5. Resan är nu bokad! Du kan lugnt invänta avresedagen och se framemot en härlig resa.