Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi sparar data i cookies. Om cookies

Scandic rabattkod februari 2023

Här hittar du senaste Scandic rabattkod och andra erbjudanden för februari 2023.

5.01 röster
Rabattkoder: 3 st Erbjudanden: 4 st

Scandic rabattkoder & erbjudanden

30% rabatt
Gäller till 31 mars 2023

Scandic rabattkod: Boka hotellrum med 30% rabatt när du är över 65 år

Visa rabattkod
Missa inget från Scandic!Bli medlem hos Rabattparadiset och bevaka dina favoritbutiker. Vi meddelar dig direkt när det finns nya rabattkoder och erbjudanden hos Scandic.
20% rabatt
Gäller tillsvidare

Scandic rabatt: Du får 20% rabatt på hotellrum som ny eller befintlig medlem i Scandic Friends – bli medlem direkt!

Visa rabatt
3% rabatt
Gäller tillsvidare

Få 3% rabatt på hotellbokningar under vardagar med Scandic rabattkod

Rabattkoden kan användas av dig som redan är medlem, eller som blir medlem i Scandic Friends
Visa rabattkod
Cashback
Gäller tillsvidare

Få 60 kr i bonus + 4% i återbäring

Visa erbjudande
10% rabatt
Gäller tillsvidare

Rabattkod Scandic: Spara 10% på mat i restauranger och minishop alla helger (fre-sön)

Visa rabattkod
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Boka hotellrum och ta med husdjur för endast 200 kr extra

Så här gör du: Boka ditt rum online så får du både det bästa rumspriset och 200 extrapoäng. Kontakta sedan hotellet och be om ett djuranpassat rum.
Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Aktuella rabatter & erbjudanden hos Scandic

Visa erbjudande

Utgågna rabatter från Scandic

Visste du att flera rabattkoder och erbjudanden fortsätter att fungera efter att de slutat gälla? Prova gärna några tidigare rabatter från Scandic!

20% rabatt
Utgick 4 december 2022

Scandic rabattkod: Få 20% rabatt på hotellrum under helger

Erbjudandet gäller för dig som är eller kostnadsfritt blir medlem i Scandic Friends
Erbjudande
Utgick 15 januari 2023

Just nu – Hotellrum från endast 890 kr hos Scandic

Boka vinterns & vårens helger & lov. Gör din bokning senast 15 januari!
Erbjudande
Utgick 14 februari 2022

Alla hjärtans dag: Ge bort ett presentkort på hotellvistelse till någon du tycker om

Tips: Välj en vistelse för två inkl. frukost för 900 kr eller skapa en egen hotellupplevelse från 200 kr.
Erbjudande
Utgick 16 november 2021

Just nu – boka rum från 790 kr. Välj mellan 270 hotell.

Erbjudande på alla Scandic hotell i 6 länder. Bo under jul, helger och lov i vinter.
30% rabatt
Utgick 31 december 2021

Seniorrabatt: Spara 30% på hotellnätter hos Scandic – för dig som är över 65 år

50% rabatt
Utgick 31 december 2021

Medlem i Scandic Friends? Då kan du just nu få upp till 50% poängrabatt

Om Scandic

Scandic Hotels är den största hotellkedjan i norden med cirka 280 hotell i Skandinavien och norra Europa. Hotellen varierar i design beroende på läge och typ av hotell - men Scandics populära standardutbud är alltid detsamma överallt.

Ett hotell för alla tillfällen

Scandic erbjuder hotellupplevelser för alla möjliga tillfällen. De erbjuder prisvärda alternativ till dig som vill ha en mysig weekend med din favoritperson likväl som till dig som vill upptäcka en ny stad tillsammans med bästa kompisgänget. Såklart passar det även dig som söker avslappning och återhämtning mellan mötena på affärsresan. Med Scandics familjerum är de dessutom ett självklart val för familjesemestern. De extra rymliga rummen ger gott om plats för mys och för de yngsta gästerna kan hotellet i sig vara ett litet äventyr.

För den aktive

Att befinna sig i en ny stad borde aldrig vara ett hinder för dig som gillar att hålla dig aktiv. På nästan samtliga av Scandics hotell ges du som gäst tillgång till fräscha och moderna gym. Gymmen har en grundutrustning som består av löpband, crosstrainer, motionscykel, multigym, vikter, pressbänk, gymbollar och träningsmattor. På så sätt är det alltid möjligt för dig att få till en effektiv och varierad träning. Är du inte personen som gillar att gå på gym så finns andra enkla alternativ. Att låna gåstavar eller en cykel är ett av dem, att be personalen om tips på joggingturer runt hotellets omgivningar ett annat.

Alltid hos Scandic:

  • Nordens största hotellkedja
  • Över 280 hotell
  • Destinationer i Skandinavien och norra Europa

Frågor & svar

Hur många aktuella rabattkoder och erbjudanden har Scandic idag?

Idag finns det 3 rabattkoder och 4 erbjudanden som är aktuella hos Scandic.

Vilken Scandic-rabatt är mest populär just nu?

Den rabatt som har flest klick och är mest populär just nu är "Få 3% rabatt på hotellbokningar under vardagar med Scandic rabattkod". Totalt har den använts 16 gånger.

Hur kan jag betala hos Scandic?

Scandic erbjuder en rad olika möjlighet för betalning. När du bokar så finns oftast olika prisalternativ för samma rum. Det billigaste alternativet är vanligtvis förskottsbetalning om möjligheten är tillgänglig för det aktuella rummet och datumet.

Annars är den vanligaste betalningsmetoden att du betalar med kort vid ankomst till hotellet. Tänk på att alla Scandics hotell är kontantfria. De vanligt förekommande betalkorten finns alltid tillgängliga.

Som medlem i Scandic Friends har du möjlighet att skaffar deras kreditkort. Det ger dig möjlighet att betala mot faktura och genom delbetalning.

Hur bokar jag hotellrum med en rabattkod hos Scandic?

Istället för rabattkod använder Scandic bokningskod eller Bonus Cheque som benämning för samma sak. Det finns även koder för bonusnatt. I samband med att du gör din hotellbokning så finns fältet "Lägg till bokningskod". Här anger du din kod. Lite längre ned på sidan finns en utförlig guide där vi beskriver hur du går tillväga.

På vilka sätt kan jag få rabatt hos Scandic?

Det finns flera rätt att få rabatt. Du kan exempelvis använda en aktuell kampanjkod eller bli medlem i Scandic Friends, som är deras loyalitetsprogram. Dessutom finns det regelbundet olika rabatter och erbjudanden.

Erbjuder Scandic möjlighet att delbetala hotellvistelser?

Som medlem i Scandic Friends har du möjlighet att skaffa Scandic Friends Mastercard. När du sedan gör dina bokningar med kortet så får du allt samlat på en månadsfaktura. Du väljer själv om du vill betala hela summan på en gång eller dela upp betalningen.

Det går såklart även bra att betala med ett eget kreditkort som ger en månadsfaktura. Du kan också skaffa ett kort hos Klarna som ger samma möjlighet oavsett vart du handlar.

Vad ger medlemskap i Scandic Friends för fördelar?

Medlemskapet innebär en rad fördelar för dig som kund. Bland annat får du alltid 20% rabatt på hotellrum under helger och lov, exempelvis under sportlovet. Varje helg får du dessutom 10% rabatt på mat i hotellens restauranger samt lika mycket rabatt i shopen.

Var finns de bästa priserna på hotellrum?

Scandic har en bästa-pris-garanti på sin hemsida. Vilket innebär att det alltid är där som du hittar Scandics lägsta priser.

Så här använder du en Scandic rabattkod

Hur du använder en rabattkod hos Scandic

Scandic har hotell över hela Norden, med rum som passar för alla. Vill du få rabatt på din bokning? Följ stegen nedan för att använda en rabattkod.

  1. Surfa in på scandichotels.se. Direkt när du kommer till sidan så kan du enkelt påbörja din hotellbokning. Fyll i vart du vill bo, mellan vilka datum samt hur många personer som rum ska bokas för. Det finns även möjlighet att kryssa i en ruta om du vill boka flera hotell samtidigt. Därefter är det dags att ange din kod. Om du använder en dator eller surfplatta med större skärm så trycker du på ”Bokningskod, Bonus Cheque eller Bonusnatt” som finns tillsammans med en pil som pekar nedåt intill fälten du nyss fyllt i. Bokar du hotell via mobilen så trycker du istället på ”Koder och bonusnätter” som har ett plus intill sig.
  2. Nu får du fram en textruta med rubriken ”Lägg till bokningskod”. Fyll i din rabattkod och välj om du vill att den ska sparas för kommande sökningar genom att kryssa för ”Kom ihåg kod”.
  3. Gå vidare genom att trycka på ”Se rum & priser”. Om du har valt en ort så får du fram de hotell som matchar din sökning. En karta visar vart hotellen ligger. Fortsätt därifrån genom att trycka på ”Välj rum” vid det hotell du vill bo på. Gjorde du en sökning på ett specifikt hotell så kommer du direkt till att välja rum.
  4. Hitta det rum som passar dig bäst. Rummen listas i prisordning, med det billigaste rummet först. När du hittat ett passande rum så trycker du på ”Betala nu” eller ”Betala senare” beroende på hur du vill göra kring betalningen.
  5. I nästa steg lägger du till din kontaktinformation samt fyller i om du har några särskilda önskemål inför vistelsen. Det sista som återstår är att slutföra bokningen. Det gör du genom att antingen trycka på ”Betala bokning” om du valt att betala direkt. Eller så trycker du på ”Slutför bokning” om du valt att betala senare. Då betalar du vid ankomst till hotellet.
  6. Nu är din bokning klar! Återstår gör bara att njuta av din vistelse i ett hotellrum du bokat till rabatterat pris.