Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi sparar data i cookies. Om cookies

Zcooly rabattkod februari 2023

Här hittar du senaste Zcooly rabattkod och andra erbjudanden för februari 2023.

5.01 röster
Rabattkoder: 0 st Erbjudanden: 2 st

Zcooly rabattkoder & erbjudanden

Cashback
Gäller tillsvidare

Få 60 kr i bonus + 125 i återbäring

Visa erbjudande
Missa inget från Zcooly!Bli medlem hos Rabattparadiset och bevaka dina favoritbutiker. Vi meddelar dig direkt när det finns nya rabattkoder och erbjudanden hos Zcooly.
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Aktuella rabatter & erbjudanden hos Zcooly

Visa erbjudande

Utgågna rabatter från Zcooly

Visste du att flera rabattkoder och erbjudanden fortsätter att fungera efter att de slutat gälla? Prova gärna några tidigare rabatter från Zcooly!

189 kr rabatt
Utgick 31 december 2022

Zcooly rabatt: Prova gratis fram till nyår – upp till 189 kr rabatt på mattespel för barn

600 kr rabatt
Utgick 31 december 2022

Testa Zcooly gratis året ut – Spara upp till 600 kr

99 kr rabatt
Utgick 31 augusti 2022

Zcooly rabattkod: Få 99 kr rabatt under hela sommaren

Kampanj
Utgick 1 juli 2022

Zcooly rabattkod: Prova gratis fram till sommaren – lärande spel som gör matte till en rolig spelupplevelse

Om Zcooly

Upptäck en värld fylld med lärande spel som förvandlar matten till kul spelupplevelser! Spelet är skapat av erfarna pedagoger och prisbelönta spelutvecklare för barn mellan 5-12 år. Målet är att alla barn ska få uppleva glädjen i att lära sig. För att göra det möjligt skapar vi stunder av lärande genom underhållande och utvecklande spel för plattan.

Matematik har aldrig varit roligare

Går det verkligen att göra matematik roligt? Ja visst! Knepet är bara att introducera det på rätt sätt. Detta har Zcooly tagit fasta på när de skapat sina spel för matte och lärande under ledorden att kunskap ska vara kul. Med hjälp av deras pedagogiska spel kan skärmtiden förvandlas till något utvecklande och meningsfullt för alla barn. I de olika spelen kan barnen lära sig Räkna, Addera och Subtrahera, Multiplikation och Division, Klockan, Geografi och Bråk. Besök Zcooly.se redan idag för att se vilka spel som skulle passa för just ditt/dina barn. Aktuella rabattkoder och erbjudanden hittar du såklart på Rabattparadiset.

Framtagna tillsammans med erfarna pedagoger

Designprincipen när Zcooly utvecklar spel är att ta vara på det som är spännande och roligt i matematiken. Därefter omsätter de det till spelmekaniken för att skapa roliga spel som väcker intresse och nyfikenhet. Upplägget i deras spel är framtaget av erfarna pedagoger och följer samma progression som i läroböckerna. Det är dessutom tillgängligt i både klassrummet och hemma, likväl som under buss- eller bilresan däremellan. Som förälder får du tydliga beskrivningar av vad ditt barn har lärt sig, och dessutom flera pedagogiska tips.

Alltid hos Zcooly:

  • Mattespel som gör skärmtid meningsfull
  • Prova gratis
  • Över 300 spelövningar

Frågor & svar

Hur många aktuella rabattkoder och erbjudanden har Zcooly idag?

Idag finns det 0 rabattkoder och 2 erbjudanden som är aktuella hos Zcooly.

Vilken Zcooly-rabatt är mest populär just nu?

Den rabatt som har flest klick och är mest populär just nu är "Få 60 kr i bonus + 125 i återbäring". Totalt har den använts 1 gånger.

Vilka rabatter och kampanjer finns det hos Zcooly under januari 2023?

Följande rabatter och kampanjer är aktiva hos Zcooly för tillfället. Passa på att använda dem vid ditt nästa köp:

Så här använder du en Zcooly rabattkod

Hur du använder en rabattkod hos Zcooly

Zcooly är ett mattespel online som gör lärandet till en spännande upplevelse. För att använda en rabattkod när du registrerar dig följer du enkelt instruktionerna här nedan.

  1. Surfa in på Zcooly.se och bekanta dig med tjänsten. När du har bestämt dig för att starta en prenumeration så trycker du på ”Prova Zcooly”, en knapp som alltid följer med längst ned på sidan.
  2. Du kommer nu direkt till registreringen. Börja med att ange din e-postadress, som du sedan kommer att använda för att logga in till tjänsten. Nedanför fältet där du angav e-postadressen finns en länk med texten ”Jag har en kampanjkod”. Tryck på länken och fyll i din kod i textrutan som dyker upp. Du kan antingen skriva in eller klistra in koden ifall du tidigare kopierat den.
  3. Med rabatten aktiverad så trycker du på ”Skapa konto”. Du loggas automatiskt in direkt när kontot skapas. Därefter  verifierar du din e-postadress genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som Zcooly skickat till dig.
  4. Avslutningsvis anger du det betalkort som du önskar använda för att betala abonnemanget. I och med detta är allt klart och ditt kort kommer att debiteras varje månad på den dag du registrerade dig.
  5. Lycka till med matten!