Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi sparar data i cookies. Om cookies

Memmo rabattkod februari 2023

Här hittar du senaste Memmo rabattkod och andra erbjudanden för februari 2023.

4.29 röster
Rabattkoder: 1 st Erbjudanden: 3 st

Memmo rabattkoder & erbjudanden

10% rabatt
Gäller tillsvidare

Memmo rabattkod: Få 10% rabatt på din nästa videohälsning

Visa rabattkod
Missa inget från Memmo!Bli medlem hos Rabattparadiset och bevaka dina favoritbutiker. Vi meddelar dig direkt när det finns nya rabattkoder och erbjudanden hos Memmo.
Cashback
Gäller tillsvidare

Få 50 kr i bonus + 5% i återbäring

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Snabb leverans – Få din videohälsning inom 24 timmar

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Aktuella rabatter & erbjudanden hos Memmo

Visa erbjudande

Utgågna rabatter från Memmo

Visste du att flera rabattkoder och erbjudanden fortsätter att fungera efter att de slutat gälla? Prova gärna några tidigare rabatter från Memmo!

50% rabatt
Utgick 31 december 2021

Mellandagsrea: Boka en nyårshälsning med 50% rabatt hos utvalda profiler

10% rabatt
Utgick 24 december 2021

Boka en julhälsning från kända profiler – 10% rabatt hos utvalda profiler fram till julafton

Tips: Hitta en profil, boka en videohälsning och få den levererad inom 1-7 dagar. Boka årets julklapp idag!

Om Memmo

Memmo ger dig möjlighet att överraska dina vänner med en videohälsning från kända profiler. Du kan för all del även fixa en hälsning till dig själv som personligt peptalk eller uppmuntran. Välj mellan tusentals profiler, allt från idrottsstjärnor, skådespelare till realitystjärnor och många fler. Helt enkelt finns det något passande för alla på hos Memmo.

Ett personligt alternativ

Har du eller någon av dina vänner en favoritkomiker? Med Memmo finns möjligheten att ordna en egen sketch eller en standup-show i miniformat. Eller varför inte fixa ett annorlunda frieri, en oväntad grattishälsning eller ett tack för något betydelsefullt. Dessutom kan du ordna allt detta utan att behöva sitta på rätt kontakter. Bland profilerna hittar du svenska storheter som Glenn Hysén, Suzanne Reuter, Morgan Alling, Pia Johansson, Börje Salming och internationella stjärnor som Carole Baskin (Tiger King), Chris Noth (Sex and the City), Dean Norris (Breaking Bad) eller James Marsters (Buffy och vampyrerna). För att bara nämna några av alla kändisar du hittar på memmo.me. Så med andra ord kan du ge bort en helt unik gåva som skapar minnen för livet.

Komplett trygghet

När du beställer en videohälsning från Memmo kan du känna dig trygg över att få din leverans. Efter att du betalt så har kändisen 7 dagar på sig att leverera din personliga hälsning (om du inte valt expressleverans på 24 timmar). Om leveransen inte sker i tid så får du full återbetalning. Således en bra trygghet om profilen av någon anledning inte haft tid att ska din video. Avslutningsvis kan det vara värt att nämna att kändisarna sätter sina egna priser och tre fjärdedelar behåller de själva.

Alltid hos Memmo:

  • Videohälsningar från kända profiler
  • Leveransgaranti
  • Snabb leverans

Frågor & svar

Hur många aktuella rabattkoder och erbjudanden har Memmo idag?

Idag finns det 1 rabattkod och 3 erbjudanden som är aktuella hos Memmo.

Vilken Memmo-rabatt är mest populär just nu?

Den rabatt som har flest klick och är mest populär just nu är "Memmo rabattkod: Få 10% rabatt på din nästa videohälsning". Totalt har den använts 2296 gånger.

Vilka rabatter och kampanjer finns det hos Memmo under januari 2023?

Finns det något erbjudande för nya kunder hos Memmo?

Ja, om du anmäler dig till nyhetsbrevet så får du en rabattkod att använda på din första beställning. Du hittar erbjudandet här ovanför!

Hur betalar jag hos Memmo?

Memmo erbjuder betalning genom kortbetalning eller Swish. Allt för att göra ditt köp så smidigt och säkert som möjligt.

Hur lång är leveranstiden för en videohälsning?

Profilen du valt har 7 dagar (eller 24 timmar om du bokar expressleverans) på sig efter att bokningen är genomförd att återkomma med din memmo, men oftast går det fortare än så.

Så här använder du en Memmo rabattkod

Hur du använder en rabattkod hos Memmo

Hos Memmo beställa en personlig videohälsning från ett stort antal kända profiler. Att använda en rabattkod när du beställer är enkelt. Följ bara stegen nedan.

  1. Börja med att hitta en person som du vill beställa en personlig hälsning från. När du hittat rätt så trycker du på den röda knappen där det står ”Beställ nu för XX kr” eller ”Boka nu för XX kr”, beroende på vilken typ av hälsning du väljer.
  2. I nästa steg får du börja med att välja om du beställer till dig själv eller någon annan. Därefter fyller du de fält som finns tillgängliga, bland annat instruktioner kring vad hälsningen ska innehålla. Välj sedan om du vill ha några tillägg och om du vill att leveransen ska ske med express (om det alternativet finns tillgängligt). Kontrollera att allt ser rätt ut och tryck sedan på ”Fortsätt till betalning”.
  3.  Nu kommer du till din varukorg där du ser en sammanfattning av de videohälsningar som du har lagt till. Under dessa finns en textruta där det står ”Kod”. Här fyller du i din rabattkod och trycker sedan på ”Lägg till”. Rabatten aktiveras direkt och du ser på priset att den dras av.
  4. Gå vidare med att fylla i dina uppgifter. Välj därefter hur du vill betala ditt köp och slutför därefter beställningen.
  5. Nu är allt klart! Din videohälsning kommer att levereras via e-post inom kort.