Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi sparar data i cookies. Om cookies

Wolt rabattkod februari 2023

Här hittar du senaste Wolt rabattkod och andra erbjudanden för februari 2023.

4.03 röster
Rabattkoder: 2 st Erbjudanden: 5 st

Wolt rabattkoder & erbjudanden

120 kr rabatt Exklusiv
Gäller tillsvidare

Wolt rabattkod: Få 120 kr på matleverans från dina favoritrestauranger

Visa rabattkod
Missa inget från Wolt!Bli medlem hos Rabattparadiset och bevaka dina favoritbutiker. Vi meddelar dig direkt när det finns nya rabattkoder och erbjudanden hos Wolt.
60 kr rabatt Exklusiv
Gäller tillsvidare

Spara 60 kr vardera på dina två första beställningar med Wolt rabattkod

Visa rabattkod
Cashback
Gäller tillsvidare

Få 60 kr i bonus + 46,50 kr i återbäring

Visa erbjudande
120 kr rabatt
Gäller tillsvidare

Beställ 2 gånger – få 120 kr rabatt med denna Wolt rabattkod

Visa erbjudande
50 kr rabatt
Gäller tillsvidare

Bjud in dina vänner – få 50 kr i rabatt när en vän beställer

Visa erbjudande
60 kr rabatt
Gäller tillsvidare

Rabattkod Wolt: Spara 2 x 60 kr på hemleverans av mat

Visa rabattkod
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Aktuella rabatter & erbjudanden hos Wolt

Visa erbjudande

Om Wolt

Wolt är en digital marknadsplats där du kan beställa från de bästa lokala restaurangerna och butikerna. Din beställning levereras genom deras kurirpartners direkt hem till dörren på 30 minuter.

Wolt lanserades sommaren 2015 i Helsingfors, Finland tillsammans med tio restauranger. De har sedan dess hunnit växa till 23 länder och mer än 180 städer. De har i skrivande stund över 95 000 kurirpartners och fler 45 000 anslutna restauranger och butiker. Till Sverige kom Wolt 2016. Här finns de idag i 15 städer – från Umeå i norr till Malmö i söder.

När du vill unna dig utemat

Vi är alla bekanta med charmen med utemat. Du sparar både tid och tankekraft när du slipper planera, handla och tillaga maten hemma. Dessutom är utemat oftast en smakupplevelse och en möjlighet att prova maträtter du själv inte behärskar. Ännu mer ultimat blir det när du slipper bege dig ut för att hämta maten, utan kan få den levererad direkt till dörren. Inte minst när du är trött efter en hektiskt dag eller när vädret visar sig från en sämre sida. Oavsett anledning så finns Wolt för dig.

Enkelt och praktiskt att beställa

Via Wolt-appen kan du både beställa mat från en uppsjö av olika restauranger. Här finns något för den som gillar italienskt, asiatiskt, mexikanskt, klassisk gatuköksmat och allting däremellan. Redan i översiktsvyn ser du vad respektive restaurang erbjuder för mat, vilken prisklass maten tillhör samt vad leveransutgiften är. I sökfunktionen kan du söka efter specifika matställen likväl som önskade maträtter/produkter. I utbudet finns dessutom vissa affärer vilket innebär att du kan beställa hem andra förnödenheter med snabb leverans. Ladda ner Wolt-appen och gör livet lite mer bekvämt redan idag.

Spara pengar vid beställning av hemkörd mat

Vid tillfällen när det inte råkar finns en passande rabattkod hos Wolt kan det vara bra att känna till alternativen. Detsamma gäller om restaurangen du ville beställa från inte fanns tillgänglig eller om du helt enkelt bara vill prova något nytt. Här på Rabattparadiset jobbar vi aktivt för att erbjuda så många rabatterbjudanden som möjligt. Därför har vi alltid koll på aktuella rabattkoder från Foodora. Med dem kan du få maten från din favoritrestaurang levererad hem till dörren precis som med Wolt. Dessutom kan du komplettera restaurangmaten med att få hemleverans av färdiga matkassar. För detta ändamål har vi perfekta kampanjer och rabattkoder från HelloFresh och en mängd rabatter från Marley Spoon som hjälper dig att spara pengar på matinköpen. Vill du få ny inspiration och testa nya smaker bör du inte heller missa att använda en Smakbox-rabattkod. Genom dem får du möjlighet att prova nya spännande produkter varannan månad.

Alltid hos Wolt:

 • Hemleverans direkt från restaurang
 • Snabb leverans på 30 minuter.

Frågor & svar

Hur många aktuella rabattkoder och erbjudanden har Wolt idag?

Idag finns det 2 rabattkoder och 5 erbjudanden som är aktuella hos Wolt.

Vilken Wolt-rabatt är mest populär just nu?

Den rabatt som har flest klick och är mest populär just nu är "Wolt rabattkod: Få 120 kr på matleverans från dina favoritrestauranger". Totalt har den använts 2829 gånger.

Hur betalar jag hos Wolt?

I dagsläger erbjuder Wolt betalning via kort. Du lägger enkelt till ett kort i samband med att du gör din beställning. Det finns även möjlighet att lägga till flera betalkort under Profil -> Betalningsmetoder under ditt konto.

Hur snabbt levereras min beställning?

Wolt har snabba leveranser från de anslutna restaurangerna. Din mat ska levereras på vanligtvis inom en halvtimma från det att maten är klar.

Vad är det för skillnad på Wolt promo kod och en rabattkod?

Det innebär ingen skillnad alls. Med andra ord är promokod bara ett annat ord för rabattkod. Oavsett vilket ord som används så sparar du pengar på samma sätt när du beställer hem din mat.

Vad kostar leveransen?

Leveransavgiften hos Wolt börjar på 39 kr. Kostanden ökar sedan beroende på avståndet till den restaurang som du önskar att beställa från. Oftast finns en minsta summa som du behöver beställa för, exempelvis 100 kr.

Olika restauranger kan ha erbjudanden om gratis leverans och andra erbjudanden.

Finns det någon Wolt rabatt för mig som ny kund?

Absolut! Du kan använda någon av de rabattkoder eller kampanjer som finns här hos Rabattparadiset. Du kan till exempel få sammanlagt 120 kr i rabatt på dina två första beställningar.

I vilka städer finns Wolt?

Wolt finns utspridda över hela landet i Sverige. Du hittar dem bland annat på följande orter:

 • Borås
 • Gävle
 • Göteborg
 • Karlstad
 • Malmö
 • Stockholm
 • Umeå
 • Västerås
 • Örebro

Hur kan jag få rabatt hos Wolt?

Det smidigaste sättet för dig att få rabatt hos Wolt är att hålla koll här på sidan hos oss. Här kan du bevaka butiken för att få ett meddelande till din e-post när nya erbjudanden dyker upp. Ett annat sätt att få rabatt är att prenumerera på Wolts nyhetsbrev. Ytterligare en möjlighet är att kolla i appen vilka restauranger som för tillfället har nedsatta priser på hemsidan.

Så här använder du en Wolt rabattkod

Hur du använder en rabattkod hos Wolt

Wolt levererar maten från din favoritrestaurang hem till dig på 30 minuter. Vill du använda en rabattkod när du beställer? Det är enkelt – följ bara stegen här nedanför och spara en slant.

 1. Börja med att surfa in på wolt.com eller ladda hem appen. Skapa sedan ett konto genom att logga in med de sociala medier som finns att välja på. Du kan även ange din e-postadress för att registrera dig. En länk skickas då till dig som du använder för att logga in.
 2. När du loggat in så är det dags att lägga till din rabattkod. Om du använder appen i mobilen så trycker du på ”Profil” som du hittar i menyn längst ned till höger. Gå sedan till ”Lös in promokod” och fyll i koden i textrutan. Använder du istället webbläsaren på datorn eller surfplattan så trycker du på dina initialer i cirkeln högst upp till höger. Välj ”Profil” och därefter ”Lös in kod”. Här får du fram samma textfält där du kan skriva eller klistra in din promokod. Tryck på knappen ”Lös in” för att aktivera rabatten.
 3. Rabatten läggs till som en kredit på ditt konto. När du sedan gör din nästa beställningen så dras summan automatiskt av från priset. Smidigt, eller hur?
 4. Nu återstår således bara att hitta din favorit bland tillgängliga restauranger. Eller varför inte prova något nytt? Därefter behöver du bara vänta en kort stund tills maten levereras. Smaklig måltid till rabatterat pris!