Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi sparar data i cookies. Om cookies

Kiano rabattkod februari 2023

Här hittar du senaste Kiano rabattkod och andra erbjudanden för februari 2023.

3.86 röster
Rabattkoder: 3 st Erbjudanden: 6 st

Kiano rabattkoder & erbjudanden

30% rabatt
Gäller tillsvidare

Få 30% rabatt när du handlar för minst 1000 kr med Kiano rabattkod

Visa rabattkod
Missa inget från Kiano!Bli medlem hos Rabattparadiset och bevaka dina favoritbutiker. Vi meddelar dig direkt när det finns nya rabattkoder och erbjudanden hos Kiano.
20% rabatt
Gäller tillsvidare

Kiano Life rabattkod: Spara 20% när du handlar för över 400 kr med koden

Visa rabattkod
20% rabatt
Gäller tillsvidare

Få 20% rabatt på ditt nästa köp med Kiano rabattkod

Visa rabattkod
Cashback
Gäller tillsvidare

Få 60 kr i bonus + 6% i återbäring

Visa erbjudande
20% rabatt
Gäller tillsvidare

Värva en vän: Ge bort 20% rabatt – få 20% rabatt hos Kiano

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Kiano superfoods – Ekologiska och veganska från 196 kr

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Vegansk måltidsersättning från Kiano – endast 393 kr

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Kiano proteinpulver – beställ för 265 kr

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Aktuella rabatter & erbjudanden hos Kiano Life

Visa erbjudande

Om Kiano

Kiano har skapat växtbaserade superfood mixar, proteinpulver och måltidsersättningar, med syftet att göra det enklare och roligare att leva ett hälsosamt liv. En naturlig, näringsrik och växtbaserad kost är ett vinnande koncept för vår hälsa och för planeten. Alla Kianos produkter är ekologiska och glutenfria, med noga utvalda ingredienser, och med ett högt innehåll av vitaminer och mineraler. Hälsa är deras stora passion, och produkterna har mängder med positiva effekter för både vårt fysiska och psykiska välmående.

Kostens viktiga roll

Det finns många sätt för oss att öka vårt välbefinnande. Vi mår bra när vi gör saker vi tycker om, har givande sociala relationer, rör på oss regelbundet och känner att vi har en meningsfull vardag. Det går dock inte förneka att kosten också lägger en viktig grund för vårt mående. När vi får i oss allt vi behöver blir vi piggare, mer alerta och orkar mer. Kroppen får större uthållighet och slipper alla olika symtom som uppstår vid näringsbrist, fysiska likväl som psykiska. Detta har Kiano tagit fasta på när de tagit fram sina produkter.

Superfoodmixar

Under denna kategori hittar du Kianos näringsrika superfood smoothie-mixar. De är gjorda av 100% ekologiska frukter, bär och grönsaker. Du blandar dem bara i mjölk eller i en smoothie så är de klara att dricka. Därmed är de perfekt för dig som vill förbättra din kost men känner att tiden sällan räcker till. Mixarna innehåller vitaminer och mineraler som bidrar till kroppens kollagenproduktion, matsmältning, hudhälsa samt hormonbalans och immunförsvar. På deras sida kan du läsa mer om varje mix och se vilken som passar dina behov bäst. Oavsett vad du väljer så kan du vara säker på att produkten är vegansk och helt utan tillsatt socker.

Alltid hos Kiano:

  • Växtbaserade superfood mixar, proteinpulver och måltidsersättningar
  • Fri frakt över 600 kr
  • Snabb leverans

Frågor & svar

Hur många aktuella rabattkoder och erbjudanden har Kiano idag?

Idag finns det 3 rabattkoder och 6 erbjudanden som är aktuella hos Kiano.

Vilken Kiano-rabatt är mest populär just nu?

Den rabatt som har flest klick och är mest populär just nu är "Få 20% rabatt på ditt nästa köp med Kiano rabattkod". Totalt har den använts 231 gånger.

Så här använder du en Kiano rabattkod

Hur du använder en rabattkod hos Kiano

För att lägga till en rabattkod på växtbaserade superfoodmixar, proteinpulver och måltidsersättningar från Kiano Life behöver du bara följa stegen nedan.

  1. Surfa in på kianolife.se och leta dig runt bland de olika produkterna. När du lyckats hitta något du vill beställa kan du placera varan i din kundkorg genom att trycka på ”Lägg i varukorg”. Knappen finns intill varje produkt på produktsidorna. Fortsätt på samma sätt tills du funnit allt du vill ha.
  2. Längst uppe till höger på sidan kan du finna en ikon som liknar en kundvagn. Här trycker du när du vill se vilka produkter du plockat ihop, samt när du har handlat färdigt. Tryck sedan på ”Till kassan” för att gå vidare.
  3. I kassan får du börja med att fylla i dina leveransuppgifter. På en större skärm, exempelvis en laptop, ser du två kolumner. I din högra finns ett textfält där du nu kan ange din rabattkod. Tryck på ”Tillämpa” för att aktivera rabatten på din order. Om du istället använder din mobil för att shoppa går du vidare till leverans för att välja leveranssätt. Därefter väljer du det betalningsalternativ du vill använda och nu ser du även rutan där du kan ange din kod.
  4. Med alla uppgifter ifyllda och val gjorda återstår bara att slutföra köpet. Betala på det sätt du valt och därmed är din beställning klar.
  5. Grattis! Det enda du behöver göra nu är att invänta leveransen.