Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi sparar data i cookies. Om cookies

Xplora rabattkod januari 2023

Här hittar du senaste Xplora rabattkod och andra erbjudanden för januari 2023.

5.01 röster
Rabattkoder: 4 st Erbjudanden: 4 st

Xplora rabattkoder & erbjudanden

400 kr rabatt
Gäller tillsvidare

Xplora rabattkod: Köp 2 eller fler X6Play – få 400 kr rabatt per klocka

Visa rabattkod
Missa inget från Xplora!Bli medlem hos Rabattparadiset och bevaka dina favoritbutiker. Vi meddelar dig direkt när det finns nya rabattkoder och erbjudanden hos Xplora.
40% rabatt
Gäller till 31 mars 2023

Passa på! Just nu får du hela 40% rabatt på Xplora XGO3 + Goplay Premium-prenumeration på köpet

Visa rabatt
10-20% rabatt
Gäller tillsvidare

Xplora rabatt: Spara minst 10-20% på utvalda smartklockor för barn

Visa rabatt
300 kr rabatt
Gäller tillsvidare

Spara 300 kr per klocka vid köp av 2 eller fler XGO3 med Xplora rabattkod

Visa rabattkod
Cashback
Gäller tillsvidare

Få 50 kr i bonus + 5,5% i återbäring

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller till 31 januari 2023

Spana in nya X6Play från Xplora – köp från 2195 kr

Premium smartklocka för barn som sätter en ny standard för mobilklockor till barn. Låt barnen få en säker och rolig introduktion till den digitala världen med den nya X6Play.

Utvalda egenskaper:
✔️ Högupplöst (360x440) skärm med animationer
✔️ Supersnabb 1,2Ghz fyrkärnig processor
✔️ Batteri som håller länge (880mAh)
✔️ 8 GB lagringsutrymme
✔️ Ännu mer exakt GPS-funktion
✔️ 5 MP-kamera
✔️ Fortsatt fri från sociala medier och internet
Visa erbjudande
Fri frakt
Gäller tillsvidare

Fri frakt (spara 49 kr) vid köp över 1000 kr

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Aktuella rabatter & erbjudanden hos Xplora

Visa erbjudande

Utgågna rabatter från Xplora

Visste du att flera rabattkoder och erbjudanden fortsätter att fungera efter att de slutat gälla? Prova gärna några tidigare rabatter från Xplora!

Erbjudande
Utgick 24 december 2022

Julkampanj: Köp prisbelönta smartklockan X6Play eller XGO3 för barn – få ett skärmskydd på köpet (värde 169 kr) med bästa julklappen!

Vad kan vara bättre än att ge barn en trygg introduktion till den digitala världen? Xploras nyheter X6Play och XGO3 är barnets första mobiltelefon, helt utan tillgång till internet, sociala medier och digital bilddelning. Smartklockan lämnar händerna fria att leka och ha kul.
60% rabatt
Utgick 28 november 2022

Xplora Black Week: Spara upp till 60% på XGO3 och X5 Play – Smartklockor för barn

700 kr rabatt
Utgick 8 januari 2023

Mellandagsrea: Just nu – Spara hela 700 kr (ord. pris 1690 kr) på XGO3 kombinerad smartklocka & mobiltelefon för barn från Xplora

XGO3 har fått höga betyg hos testare som bland annat M3 och Mobil.se

Om Xplora

Xplora är barnets första mobiltelefon och den säkra introduktionen till teknikens värld. Det är en mobiltelefon, utformad som en klocka, fullt anpassad till barn.

Xplora innehar funktioner så som:

 • Samtal
 • GPS
 • Meddelanden
 • Kamera
 • Stegräknare
 • SOS

Goplay

Xplora uppmuntrar barn och unga till mer aktivitet och rörelse. Det var därför man tog man steget till att skapa världens första aktivitetsplattform Goplay. En plattform där barn blir belönade med att leka och röra på sig. 1000 steg ger barnet 1 mynt som de sedan kan utnyttja inne i plattformen. Väl inne i Goplay finns en värld av roligheter. Här deltar barnet i kampanjer, spel, utbildningsmaterial och butik. Det är mynten barnet samlat genom att röra sig som sponsrar detta. Därigenom kan de finna en balans mellan skärmtid och fysiskt aktivitet på egen hand.

Framtagen specifikt för barn och deras behov

Xploras mobiltelefon i klockformat är skräddarsydd för barn. Därför har den inget internet och vilket omöjliggör användandet av sociala medier. Detta är ett medvetet val och minskar risken för att barnet utsätts för olämpligt innehåll som det inte är moget för. Dessutom finns det heller ingen risk för att klockans bilder ska delas med olämpliga personer. Bilder från kameran kan endast sparas direkt i klockan och skickas till godkända kontakter som administratören godkänner.

Föräldra-appen

När du köper en Xplora får du dessutom möjlighet att använda dig av föräldra-appen. I den finner du en rad praktiskt funktioner, till exempel:

 • Du ser i realtid var ditt barn befinner sig
 • Ställa in "skolläge" under tiden barnet befinner sig i skolan. När det är igång fungerar Xplora uteslutande som en klocka.
 • Ställa in vem eller vilka som får kontakta ditt barn
 • Skriva meddelanden till Xplora-klockan.
 • Ställa in s k trygga zoner, såsom "skola" eller "mormor". När barnet går in eller ut ur en trygg zon får du en notis om detta.

Alltid hos Xplora:

 • Mobiltelefon anpassad för barn
 • Utformat som en smartklocka
 • Fri frakt
 • Leverans på 1-3 dagar

Frågor & svar

Hur många aktuella rabattkoder och erbjudanden har Xplora idag?

Idag finns det 4 rabattkoder och 4 erbjudanden som är aktuella hos Xplora.

Vilken Xplora-rabatt är mest populär just nu?

Den rabatt som har flest klick och är mest populär just nu är "Xplora rabatt: Spara minst 10-20% på utvalda smartklockor för barn". Totalt har den använts 45 gånger.

Så här använder du en Xplora rabattkod

Hur du använder en rabattkod hos Xplora

Xplora erbjuder en smartklocka som även fungerar som mobiltelefon – helt anpassad för barn. Du kan enkelt använda en rabattkod när du ska beställa genom att följa stegen nedan.

 1. Till att börja med klickar du på ”Smartklocka för barn” i menyn, alternativt ”Köp nu” på startsidan. Välj den modell du vill köpa och gör anpassningar i form av färg med mera. Tryck sedan på ”Lägg i varukorg” för att placera produkten i din kundvagn.
 2. När produkten läggs till hamnar du i kundvagnen. Vill du lägga till fler produkter i samma beställning kan du trycka på ”Fortsätt handla”. Du kan när som helst komma tillbaka till kundvagnen genom att trycka på ikonen som ser ut som en kundvagn i hemsidans övre högra hörn.
 3. Din kundvagn visar en översikt av innehållet och ger dig möjlighet att bland annat justera antal. Under listan med varor finns en knapp där det står ”Använd kupongkod”. När du trycker på knappen visas en textruta i vilken du kan skriva eller klistra in din kod. Tryck sedan på ”Använd rabattkod” för att tillämpa rabatten på din order.
 4. Ta dig vidare till kassan med hjälp att knappen ”Fortsätt till kassan”. Om du missade att applicera koden i kundvagnen får du även möjlighet att göra detta i kassan. Längst upp finns en länk att trycka på och förfarandet är därefter precis detsamma. Kontrollera sedan din beställning och fyll i leveransuppgifter samt välj betalmetod. Avsluta med att gå till betalning och betala köpet.
 5. Toppen! Inom kort kommer Xplora packa ihop dina varor och skicka dem till dig.