Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi sparar data i cookies. Om cookies

Trodo rabattkod maj 2022

Här hittar du senaste Trodo rabattkod och andra erbjudanden för maj 2022.

3.73 röster
Rabattkoder: 1 st Erbjudanden: 6 st

Trodo rabattkoder & erbjudanden

15% rabatt
Gäller tillsvidare
Trodo rabattkod: Få 15% rabatt på bildelar från Zimmermann
Missa inget från Trodo!Bli medlem hos Rabattparadiset och bevaka dina favoritbutiker. Vi meddelar dig direkt när det finns nya rabattkoder och erbjudanden hos Trodo.
Cashback
Gäller tillsvidare
Få 60 kr i bonus + 3% i återbäring
16% rabatt
Gäller tillsvidare
Trodo rabatt: Spara upp till 16% på tändstift
Erbjudande
Gäller tillsvidare
Trodo erbjudande: Billiga torkarblad – från endast 23 kr
Sök enkelt på ditt reg-nummer för rätt modell
Erbjudande
Gäller tillsvidare
Stort utbud av motorolja – köp från 86 kr hos Trodo.se
Erbjudande
Gäller tillsvidare
Trodo erbjudande: Bilmattor – från endast 171 kr
Sök enkelt på ditt reg-nummer för rätt modell
Erbjudande
Gäller tillsvidare
Aktuella rabatter & erbjudanden hos Trodo

Om Trodo

Trodo hjälper dig att på ett enkelt sätt hitta nya reservdelar till din bil. Ända sedan företaget startade har de haft nöjda kunder som återkommit. Trodo erbjuder låga priser för produkter med hög kvalitet - på ett sätt som ingen annan gör. Det viktigaste målet för Trodo är nöjda kunder. Därför är kundernas åsikter av stor betydelse för företagets utveckling och för att ge en så bra service som möjligt. Trodo hjälper dig gärna med alla frågor du har.

Alltid hos Trodo:

  • Stort utbud av reservdelar
  • Frakt från 49 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • 2 års garanti på alla produkter

Frågor & svar

Hur många aktuella rabattkoder och erbjudanden har Trodo just nu?

Just nu finns det 1 rabattkod och 6 erbjudanden som är aktuella hos Trodo.

Vilka betalningsalternativ finns hos Trodo?

Trodo erbjuder betalning via Klarna eller Paypal. Betalningsalternativ som finns att välja mellan är bland annat kort och Swish, faktura eller delbetalning. Allt för att göra ditt köp så smidigt och säkert som möjligt.

Hur lång är leveranstiden?

Trodo skickar dina varor med Postnord. Normalt är leveranstiden 2-6 dagar för både hemleverans och paket som skickas till postombud.

Erbjuder Trodo fri frakt?

Det finns tyvärr ingen generell möjlighet till gratis frakt hos Trodo. Däremot kan det emellanåt finnas en Trodo rabattkod som ger dig fri frakt på ditt köp. När en sådan kod finns tillgänglig så hittar du den alltid här på Rabattparadiset.

Vad kostar frakten?

Frakten hos Trodo kostar alltid 69 kr om du väljer leverans till ombud. För hemleverans finns en fast fraktkostnad på 149 kr. Båda fraktavgifter gäller oavsett hur mycket du beställer.

Finns det däck och fälgar hos Trodo?

I dagsläget säljer Trodo inte däck och fälgar. Det finns däremot ett stort utbud att tillbehör till dina däck, samt allt som behövs kring däckbyte med mera.

Om du är på jakt efter nya däck och fälgar kan du passa på att använda en Däckskiftarna rabattkod för att spara en extra slant på ditt köp på dackskiftarna.se. De har ett mycket stort sortiment av sommardäck, vinterdäck och friktionsdäck samt allehanda fälgar.

Så här använder du en Trodo rabattkod

Hur du använder en rabattkod hos Trodo

Hos Trodo kan du handla från ett mycket stort sortiment av bildelar och biltillbehör. Att använda en rabattkod är enkelt, följ bara stegen nedan som beskriver hur du går tillväga.

  1. Navigera dig runt på hemsidan genom att använda dig utav menyn eller sökfunktionen. När du gör en sökning kan du ange din bils registreringsnummer för att smidigt få fram passande produkter. Använd knappen ”Köp” för att lägga till en produkt som du vill köpa i din kundvagn. Du hittar knappen direkt på kategorisidorna och i sökresultatet. Klickar du dig in på en produktsida för mer information så finns den även där.
  2. Fortsätt att lägga till produkter tills dess att du har fått ihop allt som behövs. När du har handlat klart trycker du på symbolen föreställandes en kundvagn i hemsidans övre högra hörn. I kundvagnen får du en översikt av innehållet i din varukorg, och du kan kontrollera att allt stämmer. Under listan med produkter finns en länk med texten ”Lägg till rabattkod”. Tryck på länken för att få fram ett textfält. Ange sedan din kod i fältet och tryck därefter på ”Använd” för att erhålla rabatten.
  3. Ta dig nu vidare genom att trycka på ”Gå till kassan”. På nästa sida får du som tidigare kund möjlighet att logga in på ditt konto. Som ny kund trycker du istället på ”Fortsätt”. Fyll i dina kontaktuppgifter samt ange ett säkert lösenord. Ditt konto kommer att underlätta framtida köp med all information ifylld samt ge dig möjlighet att följa din beställning. Välj sedan ett fraktalternativ och fyll i din leveransinformation. Därefter trycker du återigen på ”Fortsätt”
  4. Kontrollera att alla uppgifter stämmer och välj avslutningsvis hur du önskar att betala ditt köp. Sedan återstår bara att slutföra köpet och genomföra betalningen.
  5. Nu är det bara att vänta på att dina produkter levereras!