Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi sparar data i cookies. Om cookies

Tove Frank rabattkod 2023

Här hittar du aktuella Tove Frank rabattkoder och erbjudanden för september 2023.

5.01 röster
Rabattkoder: 1 st Erbjudanden: 4 st

Giltiga Tove Frank rabattkoder idag

20% rabatt
Gäller tillsvidare

Tove Frank rabatt: Spara upp till 20% på utvalda art prints & posters

Visa rabatt
Fri frakt
Gäller tillsvidare

Fri frakt (spara 70 kr) vid köp över 900 kr

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Ge bort ett presentkort på fotokonst – köp från 325 kr

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Tove Frank kuddfodral – köp från 650 kr

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Aktuella rabatter & erbjudanden hos Tove Frank

Visa erbjudande
Missa inget från Tove Frank!Bli medlem hos Rabattparadiset och bevaka dina favoritbutiker. Vi meddelar dig direkt när det finns nya rabattkoder och erbjudanden hos Tove Frank.

Utgångna rabatter från Tove Frank

Visste du att flera rabattkoder och erbjudanden fortsätter att fungera efter att de slutat gälla? Prova gärna några tidigare rabatter från Tove Frank!

30% rabatt
Utgånget

Tove Frank Black Friday: Få 30% rabatt på alla prints – 40% rabatt vid köp av 3 stycken

Om Tove Frank

Tove Frank prints skapas från tanke till färdig produkt av Tove själv. Hon skapar berättelser i sina bilder utifrån upplevelser och känslor. Kvinnorna i hennes bilder är nästan alltid hennes bästa vänner eller själar hon möter på sin väg i livet som fascinerar henne. Naturen är också en av de saker som ger henne den där kreativa kraften och hon tar många av sina bilder nära kusten där hon bor.

Design och produktion sker i Sverige med miljö och hållbarhet i fokus. Materialen är utvalda med stor omsorg för att tillföra det lilla extra till varje hem. Här finns fotokonst av stor bredd. Bland annat för dig som är intresserade av medveten konst, livsstil och inredning.

Alltid hos Tove Frank:

  • Vacker fotokonst för ditt hem
  • Fri frakt över 700 kr
  • Snabba leveranser

Frågor & svar

Vilken Tove Frank-rabatt är mest populär just nu?

Den rabatt som har flest klick och är mest populär just nu är "Tove Frank rabatt: Spara upp till 20% på utvalda art prints & posters". Totalt har den använts 28 gånger.

Hur många aktiva Tove Frank rabattkoder och erbjudanden finns det?

Idag den 23 september 2023 finns det 1 rabattkod och 4 erbjudanden som är aktuella hos Tove Frank.

Vilka rabatter och kampanjer är aktuella hos Tove Frank just nu?

Vilka alternativ för betalning finns hos Tove Frank?

Tove Frank erbjuder betalning genom Klarna eller Swish. Betalningsalternativ som finns att välja mellan är bland annat kortbetalning, faktura, konto eller delbetalning. Allt för att göra ditt köp så smidigt och säkert som möjligt.

Hur snabbt levereras mina varor?

Tove Frank har snabba leveranser med DHL eller UPS. Vanligtvis tar det 2-4 dagar från beställning tills dess att dina varor levereras.

Vad kostar frakten?

När du handlar för över 900 kr blir frakten alltid helt gratis. Vid köp för en lägre summa finns en fast fraktkostnad på 70 kr, vilken gäller oavsett antal produkter.

Så här använder du en Tove Frank rabattkod

Hur du använder en rabattkod hos Tove Frank

Tove Frank är fotograf och på tovefrank.se kan du handla vacker fotokonst som inredning till hemmet. Lägg enkelt till en rabattkod på din beställning genom att följa de fem stegen nedan.

  1. Börja med att välja ut en produkt du vill beställa. När du bestämt dig och klickat dig in på produktsidan trycker du på ”Lägg i korgen”. Fortsätt att plocka ihop alla produkter du vill ha på samma sätt.
  2. När du handlat klart använder du den lilla shoppingkassen i hemsidans övre högra hörn för att ta dig till kundkorgen. Här kan du se alla varor du samlat ihop. Om allt ser rätt ut trycker du på ”Till kassan” längst ned för att komma vidare.
  3. I kassan får du börja med att göra ett val om du handlar som privatperson eller företag. Du ges även möjlighet att kryssa för om du vill få Tove Franks nyhetsbrev, med nyheter och specialerbjudanden. Därefter ser du en lista med dina varor och nedanför dessa finns en rad med texten ”Lägg till rabattkod”. Tryck på texten för att på så sätt få fram en textruta, i vilken du sedan kan ange din kod. Använd sedan knappen ”Spara” för att tillämpa koden.
  4. Fortsätt sedan med att välja fraktsätt och betalsätt. Avslutningsvis får du fylla i dina personliga uppgifter. Därefter trycker du på ”Gå till betalning” för att betala och slutföra köpet.
  5. Härligt! Snart kan du inreda med ny och härligt fotokonst.