Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi sparar data i cookies. Om cookies

Taysta rabattkod februari 2023

Här hittar du senaste Taysta rabattkod och andra erbjudanden för februari 2023.

5.01 röster
Rabattkoder: 1 st Erbjudanden: 3 st

Taysta rabattkoder & erbjudanden

10% rabatt
Gäller tillsvidare

Taysta rabattkod: Få 10% rabatt på ditt första köp

Visa rabattkod
Missa inget från Taysta!Bli medlem hos Rabattparadiset och bevaka dina favoritbutiker. Vi meddelar dig direkt när det finns nya rabattkoder och erbjudanden hos Taysta.
Cashback
Gäller tillsvidare

Få 60 kr i bonus + 5% i återbäring

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Taysta erbjudande: Vinprovning från 125 kr / person

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Aktuella rabatter & erbjudanden hos Taysta

Visa erbjudande

Utgågna rabatter från Taysta

Visste du att flera rabattkoder och erbjudanden fortsätter att fungera efter att de slutat gälla? Prova gärna några tidigare rabatter från Taysta!

Kampanj
Utgick 24 december 2022

Julklappstips: Ge bort en härlig mat- elller dryckesupplevelse från Taysta – whiskyprovning, chokladprovning, matlagningskurs, öl- eller vinprovning med mera

Om Taysta

Taysta är Sveriges största mat- och dryckescentrum. De hjälper dagligen människor till ett rikare liv. Hos dem sker både konsultering mot företagsvärlden och arrangemang av upplevelser, allt med fokus på den enskilda parten. Organisering av både skräddarsydda företagsevenemang samt arrangerande av spännande dryckesprovningar för privatpersoner. Taysta erbjuder även rådgivning till ett flertal restauranger med organisering av dryckesmenyer i kombination till mat och delikatesser.

Matupplevelser för alla

Som människor är vi olika på väldigt många sätt. Men trots att vi skiljer oss i personlighet, intressen och åsikter så finns det något som förenar oss alla; maten. Att äta är något vi alla måste göra och även om det inte är samma saker som faller oss i smaken så har alla sina favoriter. Det här har Taysta tagit fasta på och erbjuder ett brett utbud av tjänster rörande mat och dryck, helt enkelt så att det finns något för var och en. Med allt från japanska matlagningskurser till vin- och ostprovningar är möjligheterna oändliga.

Något för alla tillfällen

Vill du lära dig göra eget vin? Fördjupa dig i vegetarisk matlagning? Ge bort en uppskattad present till whiskey- eller chokladälskaren? Då är Taysta det självklara valet. Det kan vara något du gör själv och för din egen skull likväl som något du gör tillsammans med kompisarna, familjen eller din käresta för att skapa nya, roliga minnen likväl som att lära er något nytt. Ett tips är att dra ihop den perfekta AW'n och ta med kollegorna på en bartenderkurs. Vässa kunskaperna och lär er göra klassiska drinkar på rätt sätt eller blanda för all del ihop era egna skapelser - det är bara fantasin som sätter gränserna.

 

Alltid hos Taysta:

  • Dryckes- och delikatessprovningar
  • Fria ombokningar
  • 45 dagars öppet köp

Frågor & svar

Hur många aktuella rabattkoder och erbjudanden har Taysta idag?

Idag finns det 1 rabattkod och 3 erbjudanden som är aktuella hos Taysta.

Vilken Taysta-rabatt är mest populär just nu?

Den rabatt som har flest klick och är mest populär just nu är "Taysta rabattkod: Få 10% rabatt på ditt första köp". Totalt har den använts 187 gånger.

Vilka rabatter och kampanjer finns det hos Taysta under januari 2023?

Följande rabatter och kampanjer är aktiva hos Taysta för tillfället. Passa på att använda dem vid ditt nästa köp:

Vilka alternativ för betalning finns hos Taysta?

Taysta erbjuder betalning genom Klarna eller Swish. Betalningsalternativ som finns att välja mellan är bland annat kortbetalning, faktura, konto eller delbetalning. Allt för att göra ditt köp så smidigt och säkert som möjligt.

I vilka städer gäller presentkorten?

Prensentkorten från Taysta gäller i Göteborg, Gävle, Malmö, Stockholm, Uppsala, Västerås och Örebro.

Så här använder du en Taysta rabattkod

Hur du använder en rabattkod hos Taysta

Hos Taysta kan du beställa presentkort till upplevelser inom mat- och dryckesprovningar. För att använda en rabattkod på din beställning följer du enkelt stegen nedan.

  1. Börja med att hitta det presentkort som du vill beställa. Det gör du först välja inom vilket område, exempelvis matlagningskurs, vinprovning eller chokladprovning och därefter i vilken stad. När du hittat rätt upplevelse så trycker du på knappen ”Välj datum” och sedan på ”Boka nu”.
  2. Nu har ditt presentkort lagts till i din kundkorg. Du kommer direkt till kundkorgen när du tryckt på ”Boka nu”. Här kan du se en översikt över de presentkort du lagt till. Under dina produkter finns en länk där det står ”Ange presentkort eller rabattkod”. Tryck på den så att du får fram rutan där du kan ange din kod. Tryck sedan på ”OK”.
  3. Din rabatt aktiveras direkt och du kan gå vidare med att fylla i dina uppgifter. Välj därefter hur du vill betala och slutför sedan köpet.
  4. Toppen! Nu har du beställt en upplevelse till rabatterat pris. Dessutom levereras presentkortet direkt till din e-postadress utan att du behöver vänta på det.