Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi sparar data i cookies. Om cookies

LittleUnBox rabattkod juni 2022

Här hittar du senaste LittleUnBox rabattkod och andra erbjudanden för juni 2022.

5.01 röster
Rabattkoder: 2 st Erbjudanden: 3 st

LittleUnBox rabattkoder & erbjudanden

25% rabatt
Gäller till 31 december 2022
LittleUnBox rabattkod: Få 25% rabatt på din första box
Varje månad får du en box full av inspiration och överraskningar som passar under din graviditet eller till den yngsta familjemedlemmen. Varje box innehåller handplockade produkter som följer barnets utveckling. Avsluta när du vill. Gratis leverans.
Missa inget från LittleUnBox!Bli medlem hos Rabattparadiset och bevaka dina favoritbutiker. Vi meddelar dig direkt när det finns nya rabattkoder och erbjudanden hos LittleUnBox.
25% rabatt
Gäller till 31 december 2022
Få 25% rabatt på din första gravidbox med LittleUnBox rabattkod
Erbjudande
Gäller tillsvidare
LittleUnBox erbjudande: Beställ din första bebisbox – endast 298 kr / månad
Ingen extra kostnad för leverans och du kan avbryta prenumerationen när du vill.
Erbjudande
Gäller tillsvidare
Månadsvis bebisbox eller gravidbox varje månad – beställ med fri frakt
Erbjudande
Gäller tillsvidare
Aktuella rabatter & erbjudanden hos LittleUnBox

Om LittleUnBox

LittleUnBox förser dig med Bebisboxar varje månad. Dessa är fyllda med kvalitetssäkrade, stimulerande och roliga överraskningar som är unikt utvalda till ditt barn. Börja resan med LittleUnBox redan som gravid och motta fina produkter till dig själv och ditt barn.

Alltid hos LittleUnBox:

  • Bebisboxar med roliga överraskningar
  • Nya produkter varje månad
  • Ingen bindningstid

Frågor & svar

Hur många aktuella rabattkoder och erbjudanden har LittleUnBox just nu?

Just nu finns det 2 rabattkoder och 3 erbjudanden som är aktuella hos LittleUnBox.

Så här använder du en LittleUnBox rabattkod

Hur du använder en rabattkod hos LittleUnBox

Med LittleUnBox får du spännande överraskningar i en månadsbox för din bebis eller dig själv som gravid. Använd en rabattkod till din prenumeration genom att följa stegen nedan.

  1. Surfa in på littleunbox.se och bekanta dig med tjänsten. När du väl bestämt dig för att starta en prenumeration så trycker du på ”Bli medlem”. Knappen finns tillgänglig från flera sidor på sajten, samt även som ett alternativ i menyn högst uppe till vänster.
  2. Du kommer nu fram till två alternativ, ”0-3 år” eller ”gravid”. Välj det alternativ som passar dig bäst och tryck sedan på ”Beställ nu”. Ange därefter ditt barns ålder, namn samt födelsedatum om du valt bebisboxen. Om du istället valt gravidboxen så anger du ditt beräknade förlossningsdatum innan du går vidare.
  3. När du gått vidare så kommer du nu till varukorgen. Kontrollera så att allt ser rätt ut och kryssa sedan för att du accepterar villkoren. Därefter kan du fortsätt genom att trycka på ”Till kassan”.
  4. I kassan börjar du med att fylla i din kontaktinformation. Om du använder dig av en enhet med stor skärm så består kassan av två kolumner. Den högra innehåller en sammanfattning dina valda boxar. Under dessa finns en textruta där det står ”Rabattkod”. Fyll i din kod i rutan och tryck sedan på ”Tillämpa” för att aktivera rabatten. På en mindre skärm, exempelvis en smartphone, så klickar du dig vidare till leverans. Välj sedan leveransmetod och tryck därefter på ”Fortsätt till betalning”. Här finner du nu samma fält för att ange rabattkoden.
  5. När du fyllt i alla uppgifter, din kod samt valt leverans- och betalningsmetod är allt klart. Det sista som återstår är att slutföra köpet med att genomföra betalningen.
  6. Härligt! Nu kan du i lugn och ro invänta leveransen av din första box till rabatterat pris.