Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi sparar data i cookies. Om cookies

LittleUnBox rabattkod november 2022

Här hittar du senaste LittleUnBox rabattkod och andra erbjudanden för november 2022.

5.01 röster
Rabattkoder: 4 st Erbjudanden: 3 st

LittleUnBox rabattkoder & erbjudanden

15% rabatt
Gäller till 27 november 2022

Black Week: Få hela 15% rabatt på dina TRE första boxar (ordinarie pris 298 kr/box) med LittleUnBox rabattkod

Missa inte detta galna erbjudande!
Missa inget från LittleUnBox!Bli medlem hos Rabattparadiset och bevaka dina favoritbutiker. Vi meddelar dig direkt när det finns nya rabattkoder och erbjudanden hos LittleUnBox.
25% rabatt
Gäller till 31 december 2022

LittleUnBox rabattkod: Få 25% rabatt på din första box

Varje månad får du en box full av inspiration och överraskningar som passar under din graviditet eller till den yngsta familjemedlemmen. Varje box innehåller handplockade produkter som följer barnets utveckling. Avsluta när du vill. Gratis leverans.
25% rabatt
Gäller till 31 december 2022

Få 25% rabatt på din första gravidbox med LittleUnBox rabattkod

10% rabatt
Gäller till 31 december 2023

Få 10% rabatt på LittleUnBox Presentbox med rabattkoden

Erbjudande
Gäller tillsvidare

LittleUnBox erbjudande: Beställ din första bebisbox – endast 298 kr / månad

Ingen extra kostnad för leverans och du kan avbryta prenumerationen när du vill.
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Månadsvis bebisbox eller gravidbox varje månad – beställ med fri frakt

Erbjudande
Gäller tillsvidare

Aktuella rabatter & erbjudanden hos LittleUnBox

Utgågna rabatter från LittleUnBox

Visste du att flera rabattkoder och erbjudanden fortsätter att fungera efter att de slutat gälla? Prova gärna några tidigare rabatter från LittleUnBox!

15% rabatt
Utgick 14 november 2022

Rabattkod LittleUnBox: Spara 15% på Fars Dag Limited Edition Box

Om LittleUnBox

LittleUnBox förser dig med Bebisboxar varje månad. Dessa är fyllda med kvalitetssäkrade, stimulerande och roliga överraskningar som är unikt utvalda till ditt barn. Börja resan med LittleUnBox redan som gravid och motta fina produkter till dig själv och ditt barn.

Roliga överraskningar varje månad

Idén med månadsboxar som du prenumererar på har växt sig allt större. Den lyxiga känslan av att varje månad få en överraskning är en av anledningarna till att konceptet blivit så populärt. Ytterligare en är möjligheten till att upptäcka nya produkter som du kanske inte tagit dig för att köpa annars. Dessutom överstiger värdet på varorna den kostnad du betalar vilket innebär att du också sparar pengar. LittleUnBox har tagit fasta på detta och skapat en box riktad till dig som är gravid eller har småbarn.

Perfekt present till dig själv eller någon du tycker om

Boxen är anpassad på så sätt att produkterna följer din graviditet eller barnets ålder. Du är alltså garanterad aktuella produkter som passar dig och ditt barn här och nu. LittleUnBox's samarbetspartner är valda med omsorg och inrymmer märken så som Ella's kitchen, Bright Stars, Filibabba, Plan Toys, Grums med flera. Boxen för gravida innehåller härliga kvalitetsprodukter för den kommande bebisen och för den nyblivna mamman. I boxen för barn 0-3 år hittar du barnmat, vårdprodukter samt lek- och stimulerande produkter. LittleUnBox är ett utmärkt sätt att skämma bort dig själv men gör sig precis lika bra som gåva. En prenumeration på 3, 6 eller 12 månader är den perfekta presenten till baby showern och kommer garanterat att uppskattas. Givetvis är varje leverans fraktfri och prenumerationen har ingen bindningstid.

Alltid hos LittleUnBox:

  • Bebisboxar med roliga överraskningar
  • Nya produkter varje månad
  • Ingen bindningstid

Frågor & svar

Hur många aktuella rabattkoder och erbjudanden har LittleUnBox idag?

Idag finns det 4 rabattkoder och 3 erbjudanden som är aktuella hos LittleUnBox.

Vilken LittleUnBox-rabatt är mest populär just nu?

Den rabatt som har flest klick och är mest populär just nu är "LittleUnBox rabattkod: Få 25% rabatt på din första box". Totalt har den använts 90 gånger.

Så här använder du en LittleUnBox rabattkod

Hur du använder en rabattkod hos LittleUnBox

Med LittleUnBox får du spännande överraskningar i en månadsbox för din bebis eller dig själv som gravid. Använd en rabattkod till din prenumeration genom att följa stegen nedan.

  1. Surfa in på littleunbox.se och bekanta dig med tjänsten. När du väl bestämt dig för att starta en prenumeration så trycker du på ”Bli medlem”. Knappen finns tillgänglig från flera sidor på sajten, samt även som ett alternativ i menyn högst uppe till vänster.
  2. Du kommer nu fram till två alternativ, ”0-3 år” eller ”gravid”. Välj det alternativ som passar dig bäst och tryck sedan på ”Beställ nu”. Ange därefter ditt barns ålder, namn samt födelsedatum om du valt bebisboxen. Om du istället valt gravidboxen så anger du ditt beräknade förlossningsdatum innan du går vidare.
  3. När du gått vidare så kommer du nu till varukorgen. Kontrollera så att allt ser rätt ut och kryssa sedan för att du accepterar villkoren. Därefter kan du fortsätt genom att trycka på ”Till kassan”.
  4. I kassan börjar du med att fylla i din kontaktinformation. Om du använder dig av en enhet med stor skärm så består kassan av två kolumner. Den högra innehåller en sammanfattning dina valda boxar. Under dessa finns en textruta där det står ”Rabattkod”. Fyll i din kod i rutan och tryck sedan på ”Tillämpa” för att aktivera rabatten. På en mindre skärm, exempelvis en smartphone, så klickar du dig vidare till leverans. Välj sedan leveransmetod och tryck därefter på ”Fortsätt till betalning”. Här finner du nu samma fält för att ange rabattkoden.
  5. När du fyllt i alla uppgifter, din kod samt valt leverans- och betalningsmetod är allt klart. Det sista som återstår är att slutföra köpet med att genomföra betalningen.
  6. Härligt! Nu kan du i lugn och ro invänta leveransen av din första box till rabatterat pris.