Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi sparar data i cookies. Om cookies

Heliumballong rabattkod februari 2023

Här hittar du senaste Heliumballong rabattkod och andra erbjudanden för februari 2023.

5.01 röster
Rabattkoder: 0 st Erbjudanden: 4 st

Heliumballong rabattkoder & erbjudanden

10% rabatt
Gäller tillsvidare

Heliumballong rabatt: Spara minst 10% på utvalda ballonger, heliumballonger och tuber med helium

Visa rabatt
Missa inget från Heliumballong!Bli medlem hos Rabattparadiset och bevaka dina favoritbutiker. Vi meddelar dig direkt när det finns nya rabattkoder och erbjudanden hos Heliumballong.
10-20% rabatt
Gäller tillsvidare

Heliumballong erbjudande: Få 10-20% rabatt på helium + ballonger

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Köp ballonger för alla tillfällen – från endast 29 kr hos Heliumballong.se

Passa på att handla ballonger och helium till bröllop, bebis, konfirmation, Alla hjärtans dag, Halloween eller nyår. Alla ballonger är av högsta kvalité och alternativen för text samt utseende är många.
Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Aktuella rabatter & erbjudanden hos Heliumballong

Visa erbjudande

Om Heliumballong

Heliumballong.se startades mot bakgrund av ett stort gap på marknaden för privata och offentliga institutioner. De vill ge alla möjlighet att beställa helium och ballonger från dag till dag. Helium och ballonger används ofta för födelsedagar, evenemang och evenemang. När beställningar allt som oftast gjordes i i sista minuten, innebar detta att leveransen blev särskilt brådskande. Heliumballong.se har som mål att förändra detta. Ballonger skapar alltid glädje för det aktuella evenemanget. Särskilt på barns födelsedagar och speciellt ballonger som svävar fritt sprider en stor glädje för barnen när de får timmarna att gå.

Höj stämningen på firandet

Det finns alltid anledning till att fira. En födelsedag, ett jubileum, ett bröllop, en student, möhippa, ett nytt år... Oavsett tillfället så har heliumballonger en självklar plats i firandet. Som en särdeles festlig del för de små, som imponerande detaljer i pyntandet eller något helt annat - bara fantasin sätter gränserna. För visst är det så att om det ska firas så ska det firas ordentligt. Heliumballonger är ett enkelt sätt att höja stämningen på, och tack vare det breda utbudet på heliumballong.se kan du garanterat hitta något som passar dig oavsett smak.

Något för alla tillfällen

Hos Heliumballong.se kan du antingen köpa enskilda ballonger eller färdiga mixar utifrån vilket tillfälle som ska firas. Ett enkelt sätt att hitta produkter som passar dig är att använda dig av kategorin Teman. Här kan du direkt välja om du handlar för jul, halloween, bebis, konfirmation eller dylikt. Du kan dessutom passa på att köpa nödvändiga tillbehör i samma veva, till exempel ballongsnören, inbjudningskort, ballongpump och mycket annat.

Alltid hos Heliumballong:

  • Helium och ballonger för alla tillfällen
  • Fast frakt på 59 kr
  • Snabb leverans

Frågor & svar

Hur många aktuella rabattkoder och erbjudanden har Heliumballong idag?

Idag finns det 0 rabattkoder och 4 erbjudanden som är aktuella hos Heliumballong.

Vilken Heliumballong-rabatt är mest populär just nu?

Den rabatt som har flest klick och är mest populär just nu är "Heliumballong rabatt: Spara minst 10% på utvalda ballonger, heliumballonger och tuber med helium". Totalt har den använts 16 gånger.

Vilka rabatter och kampanjer finns det hos Heliumballong under januari 2023?

Vilka betalningsalternativ finns hos Heliumballong.se?

Hos Heliumballong.se kan du säkert och smidigt betala med de vanligaste kredit- och betalkorten. Exempelvis kan du använda dig utav Visa eller MasterCard. De erbjuder även möjlighet att betala med Apple Pay.

Hur lång är leveranstiden?

Heliumballong.se erbjuder mycket snabba leveranser med DHL. Normalt är leveranstiden endast 1-2 dagar från det att du har gjort din beställning tills dess att varorna levereras.

Erbjuder Heliumballong.se fri frakt?

I dagsläget finns det ingen generell möjlighet till fri frakt på köp över en viss summa. Däremot finns det till och från en Heliumballong.se rabattkod som kan ge dig gratis frakt. När en sådan kod finns tillgänglig så hittar du den alltid här hos Rabattparadiset.

Vad kostar frakten?

Frakten kostar alltid 59 kr oavsett hur stor eller liten din beställning är. Med andra ord behöver du inte oroa dig för att fraktkostnaden sticker iväg vid större beställningar.

Så här använder du en Heliumballong rabattkod

  1. Klicka på "Visa rabattkod" eller "Visa erbjudande" intill det erbjudande du vill använda.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig sedan vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg till de produkter du vill köpa i varukorgen hos Heliumballong.
  4. Gå därefter vidare till kassan.
  5. I fältet för rabattkod, skriver eller klistrar du in koden du hittade här hos Rabattparadiset.