Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi sparar data i cookies. Om cookies

Ginza rabattkod november 2022

Här hittar du senaste Ginza rabattkod och andra erbjudanden för november 2022.

5.01 röster
Rabattkoder: 2 st Erbjudanden: 4 st

Ginza rabattkoder & erbjudanden

60% rabatt
Gäller till 30 november 2022

Ginza Black Season: Just nu upp till 60% rabatt

Missa inget från Ginza!Bli medlem hos Rabattparadiset och bevaka dina favoritbutiker. Vi meddelar dig direkt när det finns nya rabattkoder och erbjudanden hos Ginza.
10-20% rabatt
Gäller tillsvidare

Ginza rabatt: Spara minst 10-20% på utvalt sortiment

Cashback
Gäller tillsvidare

Få 60 kr i bonus + 2,5% i återbäring

Erbjudande
Gäller tillsvidare

Ginza erbjudande: Film & Musik för endast 99 kr

39 kr rabatt
Gäller tillsvidare

Fri frakt (spara 39 kr) över 800 kr

Erbjudande
Gäller tillsvidare

Aktuella rabatter & erbjudanden hos Ginza

Utgågna rabatter från Ginza

Visste du att flera rabattkoder och erbjudanden fortsätter att fungera efter att de slutat gälla? Prova gärna några tidigare rabatter från Ginza!

70% rabatt
Utgick 29 november 2021

Black Week – Få upp till 70% rabatt på utvalda produkter under hela veckan

Om Ginza

Med över 45 år i underhållningsbranschen är Ginza en av Sveriges äldsta aktörer. Ginza älskar allt som har med musik, film, spel och böcker att göra och vi gör allt för att sina kunder ska få sina beställda varor hem så snabbt som möjligt. Trygghet och kundservice har alltid varit starka ledord. Ginza - det lite personligare alternativet.

Alltid hos Ginza:

  • Stort utbud av musik, film, spel och böcker
  • Fast frakt på 39 kr
  • Fri frakt över 800kr

Frågor & svar

Hur många aktuella rabattkoder och erbjudanden har Ginza idag?

Idag finns det 2 rabattkoder och 4 erbjudanden som är aktuella hos Ginza.

Vilken Ginza-rabatt är mest populär just nu?

Den rabatt som har flest klick och är mest populär just nu är "Få 60 kr i bonus + 2,5% i återbäring". Totalt har den använts 232 gånger.

Vilka rabatter och kampanjer finns det hos Ginza under november 2022?

Vilka betalningsalternativ finns hos Ginza?

Ginza erbjuder säkra betalningar genom Qliro. Det innebär flera olika betalningssätt. Du kan bland annat välja att betala med kort, faktura eller delbetalning.

Hur lång är leveranstiden?

Ginza har snabba leveranser via Postnord.

Finns produkten bland de 30000 som Ginza har i lager så skickas din beställning normalt inom 24 timmar. Övriga produkter skickas inom 3 dagar. Leveranstiden är därefter 1-3 dagar.

Om försändelsen inte ryms i brevlådan får du ett SMS och kan hämta ut beställningen hos närmaste postombud.

Vad kostar frakten?

Om du beställer för över 800 kr så är frakten hos Ginza gratis. Vid beställning för under 800 kr så kostar frakten alltid 39 kr.

Så här använder du en Ginza rabattkod

Hur du använder en rabattkod hos Ginza

Hos Ginza kan du beställa allt inom musik, film, böcker, hemelektronik med mera. Vill du lägga till en rabattkod? Följ då bara de enkla stegen nedan.

  1. När du har funnit en produkt som du vill köpa, så använder du knappen ”Lägg i kundkorg”. Den finns på alla produktsidor. Fortsätt att leta bland produkterna via menyn eller sökfunktionen om det finns mer som du är intresserad av och lägg till de produkterna också.
  2. Känner du dig redo så trycker du på kundkorgsymbolen som finns uppe i det högra hörnet på sidan. Det tar dig vidare till kassan där du först ser en sammanfattning av innehållet i din kundkorg. Om allt ser rätt ut så leta dig nedåt till texten ”Har du rabattkod / Presentkort?”. Tryck på texten för att få fram ett textfält med en knapp intill.
  3. Fyll i din kod i textfältet och tryck därefter på ”Utnyttja”. Rabatten aktiveras och dras av från priset direkt. När det är klart så går du vidare och väljer antingen ”Betalning” eller ”Postförskott”.
  4. Om du väljer postförskott så fyller du i dina leveransuppgifter och trycker sedan på ”Slutför köp”. Betalning sker då i samband med att du hämtar ut ditt paket host närmaste postombud.
  5. Väljer du istället ”Betalning” i steg 3 ovan, så fyller du i din e-postadress eller ditt mobilnummer. Därefter trycker du på ”Nästa steg”. Välj hur du önskar betala ditt köp samt ange dina leveransuppgifter. Genomför sedan betalningen och slutför köpet.
  6. Nu behöver du bara invänta leveransen av dina rabatterade varor.