Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi sparar data i cookies. Om cookies

BullerBox rabattkod februari 2023

Här hittar du senaste BullerBox rabattkod och andra erbjudanden för februari 2023.

5.01 röster
Rabattkoder: 0 st Erbjudanden: 3 st

BullerBox rabattkoder & erbjudanden

50% rabatt
Gäller tillsvidare

Prova BullerBox för 149 kr – spara 50% på första boxen

Visa erbjudande
Missa inget från BullerBox!Bli medlem hos Rabattparadiset och bevaka dina favoritbutiker. Vi meddelar dig direkt när det finns nya rabattkoder och erbjudanden hos BullerBox.
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Godisbox till din hund – från 299 kr / månad

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Aktuella rabatter & erbjudanden hos BullerBox!

Visa erbjudande

Om BullerBox

BullerBox är Nordens största leverantör av godisboxar för hundar. Varje månad skickar de ut populära lådor, fyllda med kvalitetsleksaker och goda godisar och hälsosamt mellanmål, till tusentals hundägare.

Människans bästa vän

Det råder inga tvivel kring att hunden är människans äldsta följeslagare. Exakt när domesticeringen skedde finns det skilda åsikter om, men vi vet i alla fall att det rör sig om flera tusen år som hundarna funnits vid vår sida. I Sverige finns människans bästa vän i 1 av 7 hushåll och förgyller vardagen. Med Bullerbox kan du varje månad visa din hund den uppskattning den förtjänar.

Hitta nya favoriter

Alla hundar är sina egna individer och det finns ingen självklar mall för vilket godis eller vilka leksaker som kommer gå hem hos just din älskling. Med Bullerbox får du möjligheten att varje månad testa produkter som du annars kanske inte kommit på idén att köpa och din hund kommer få chansen att upptäcka många nya favoriter. Starta din prenumeration och kom igång redan idag. På Rabattparadiset hittar du de senaste rabattkoderna.

Innehållet

Innehållet i Bullerbox varierar varje månad men anpassas efter din hunds storlek och preferenser. De senaste och mest innovativa leksakerna garanterar din hund en härlig lekstund. De läckra godbitarna som följer med är givetvis 100% naturliga.

En rolig stund tillsammans

Det är inte bara din hund som kommer se framemot den månatliga leveransen av godsaker och skoj. Som husse eller matte kommer även du att mycket glädje och skratt av Bullerboxen. När du packar upp den tillsammans med din hund får du vara med och se upprymdheten hos din älskling när överraskningarna plockas fram. På så sätt är boxen inte bara en blandning spännande produkter, men även en upplevelse att dela tillsammans med din bästa vän.

Alltid hos BullerBox:

  • Boxar med goda godisar och hälsosamma mellanmål för hunder
  • Fast frakt på 49 kr
  • 100% nöjdhetsgaranti

Frågor & svar

Hur många aktuella rabattkoder och erbjudanden har BullerBox idag?

Idag finns det 0 rabattkoder och 3 erbjudanden som är aktuella hos BullerBox.

Vilken BullerBox-rabatt är mest populär just nu?

Den rabatt som har flest klick och är mest populär just nu är "Prova BullerBox för 149 kr – spara 50% på första boxen". Totalt har den använts 285 gånger.

Vilka rabatter och kampanjer finns det hos BullerBox under januari 2023?

Följande rabatter och kampanjer är aktiva hos BullerBox för tillfället. Passa på att använda dem vid ditt nästa köp:

Hur kan jag betala hos BullerBox?

När du anmäler dig hos BullerBox kan du betala med antingen Visa/dankort eller MasterCard. När din box har skickats dras betalningen från ditt kort.

Månaderna därefter dras automatiskt beloppet när boxen skickas. Du betalar endast för en månad i taget.

Kan jag avsluta min prenumeration när som helst?

Ja. Du kan när som helst säga upp din prenumeration hos BullerBox. När du säger upp din prenumeration upphör den i slutet av vald period som du betalt för.

Så här använder du en BullerBox rabattkod

Hur du använder en rabattkod hos BullerBox

Hos BullerBox kan du prenumerera på godsaker till din hund som levereras varje månad. För att använda en rabattkod på din beställning följer du enkelt instruktionerna nedan.

  1. Surfa in till BullerBox och tryck på knappen ”Beställ” högst upp till höger.
  2. Nu följer några steg där du får ange lite information om din hund. Därefter finns det några olika boxar att välja mellan, beroende på hur länge du vill prenumerera.
  3. När du angivit informationen som behövs om din hund och gjort dina val, så är du framme vid kassan. Fyll i dina leveransuppgifter.
  4. Under fälten för leveransinformation finns en länk med texten ”Har du en rabattkod?”. Tryck på länken så kommer ett fält fram där du kan ange rabattkoden. Sedan är det bara att trycka på knappen ”Fortsätt” för att ange dina betalningsuppgifter samt slutföra beställningen.
  5. Allt klart! Nu behöver du och din bästa vän bara invänta första månadens leverans av en box med godsaker.