Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi sparar data i cookies. Om cookies

Zave Värmepumpshopen rabattkod februari 2023

Här hittar du senaste Zave Värmepumpshopen rabattkod och andra erbjudanden för februari 2023.

5.01 röster
Rabattkoder: 1 st Erbjudanden: 5 st

Zave Värmepumpshopen rabattkoder & erbjudanden

10-20% rabatt
Gäller tillsvidare

Zave rabatt: Spara minst 10-20% på utvalda produkter hos Värmepumpshopen

Visa rabatt
Missa inget från Zave Värmepumpshopen!Bli medlem hos Rabattparadiset och bevaka dina favoritbutiker. Vi meddelar dig direkt när det finns nya rabattkoder och erbjudanden hos Zave Värmepumpshopen.
Cashback
Gäller tillsvidare

Få 60 kr i bonus + 1,5% i återbäring

Visa erbjudande
50% rabatt
Gäller tillsvidare

Elbilsladdare – Spara upp till 50% vid köp av laddare med installation

Visa erbjudande
Fri frakt
Gäller tillsvidare

Fri frakt (spara 649 kr) när du beställer värmepump med installation

Visa erbjudande
78% rabatt
Gäller tillsvidare

Zave Värmepumpshopen erbjudande: Spara upp till 78% med på energianvändning med en luft-vatten-värmepump

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Aktuella rabatter & erbjudanden hos Zave Värmepumpshopen

Visa erbjudande

Utgågna rabatter från Zave Värmepumpshopen

Visste du att flera rabattkoder och erbjudanden fortsätter att fungera efter att de slutat gälla? Prova gärna några tidigare rabatter från Zave Värmepumpshopen!

500 kr rabatt
Utgick 25 september 2022

Zave rabattkod: Få 500 kr rabatt på alla produkter hos Varmepumpshopen.se

5000 kr rabatt
Utgick 28 november 2021

Black Week: Få hela 5000 kr i rabatt på Panasonic luft-vatten värmepumpar

Kan inte kombineras med andra erbjudanden
500 kr rabatt
Utgick 28 november 2021

Black Friday: Få minst 500 kr rabatt på elbilsladdare

Kan inte kombineras med andra erbjudanden.
1500 kr rabatt
Utgick 28 november 2021

Black Friday Week: Spara 1500 kr när du beställer Panasonic luftvärmepumpar

Kan inte kombineras med andra erbjudanden.
1000 kr rabatt
Utgick 27 mars 2022

Zave Värmepumpshopen rabattkod: Just nu – 1000 kr rabatt på alla modeller av luftkonditionering

2000 kr rabatt
Utgick 28 november 2021

Få 2000 kr rabatt på Midea luftvärmepumpar under Black Week

Kan inte kombineras med andra erbjudanden.
2000 kr rabatt
Utgick 28 november 2021

Cyber Week: Spara 2000 kr på Cooper&Hunter luftvärmepumpar

Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om Zave Värmepumpshopen

Hos Värmepumpshopen, eller Zave som bolaget numera heter, kan du köpa marknadens bästa värmepumpar. Dessutom till riktigt förmånliga priser.  Alla värmepumpar är noga utvalda och anpassade efter det nordiska klimatet. Det innebär att du får en tillfredställande inomhustemperatur året runt. En fördel med att installera en värmepump är att du i det långa loppet sparar en hel del pengar på energikostnaderna. I sortimentet finns bland annat aircondition, bergvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar, luftvärmepumpar, luft-vattenpump, elbilsladdare och alla möjliga tillbehör.

Välkända och pålitliga varumärken

I det stora utbudet hos Zave Värmepumpshopen återfinns kända varumärken som du kan känna dig helt trygg med. Tillsammans med den stora erfarenhet företaget ackumulerat genom åren får du alltid tillgång till professionell hjälp och kunskap kring allt i produktutbudet. Allt som oftast finns det tillgängliga kampanjer som gör att du kan spara upp till 30% på utvalda produkter. Med en Zave rabattkod kan du ibland få ytterligare rabatt, på både redan nedsatta priser och ordinarie priser. Märken du kan välja mellan är exempelvis:

 • Nibe
 • Fujitsu
 • Panasonic
 • Toshiba
 • Samsung
 • Comfortzone
 • Mitsubishi
 • Airpatrol
 • Bosch
 • Daikin

Beställ med installation

Vid beställning kan du välja till installation av din nya värmepump. Priset är beroende av vart i landet du bor. Har du turen att bo någonstans i Svealand eller Götaland kan Värmepumpshopen erbjuda kostnadsfritt hembesök som stöd i att välja rätt för dina specifika behov. Eftersom specialistkunskaper ofta krävs vid val av värmepump kan detta underlätta mycket. Men i händelse av att du bor i annan del av landet kan du alltid kontakta varmepumpshopen.se för rådgivning. Alla tjänster och produkter som erbjuds omfattas av ROT-avdraget vilket innebär att du kan spara en extra slant.

Mångårig erfarenhet

Värmepumpshopen grundades redan 1988 och ägs idag av bolaget Zave AB. Sedan dess har de jobbat med värmepumpar mot såväl privatkunder som företagsmarknaden. Därmed kan du alltid räkna med stort kunnande, oavsett vad det gäller inom området. Zave har som uttalat mål att vara den stora prisutmanaren på marknaden och alltid kunna erbjuda låga priser. Detta vill man åstadkomma genom att växa och samtidigt låta kunderna ta del av fördelarna prismässigt.

Alltid hos Zave Värmepumpshopen:

 • Värmepumpar för både privatpersoner och företag
 • Möjlighet att beställa med installation
 • Fri frakt
 • Snabb leverans

Frågor & svar

Hur många aktuella rabattkoder och erbjudanden har Zave Värmepumpshopen idag?

Idag finns det 1 rabattkod och 5 erbjudanden som är aktuella hos Zave Värmepumpshopen.

Vilken Zave Värmepumpshopen-rabatt är mest populär just nu?

Den rabatt som har flest klick och är mest populär just nu är "Zave rabatt: Spara minst 10-20% på utvalda produkter hos Värmepumpshopen". Totalt har den använts 11 gånger.

Vilka betalningsalternativ finns tillgängliga hos Zave Värmepumpshopen?

Zave Värmepumpshopen erbjuder betalning genom Klarna eller Swish. Betalningsalternativ som finns att välja mellan är bland annat kortbetalning, faktura, konto eller delbetalning. Allt för att göra ditt köp så smidigt och säkert som möjligt.

Hur snabbt levereras produkterna?

Zave Värmepumpshopen samarbetar med flera distributionsbolag såsom TNT, Dascher och Postnord. Därigenom erbjuds alltid snabb leverans.

Leveranstiden varierar beroende på vilka produkter som beställs, samt om beställningen inkluderar installation. Leveranstider finns tydligt angivna vid beställning.

Vad kostar frakten?

Fraktkostnaden är olika beroende på vad beställningen innehåller samt vilket leveransalternativ som väljs. Däremot är frakten alltid gratis vid beställning av värmepump med tillhörande installation. Vid sådan beställning sparar du hela 649 kr.

Vad är det för skillnad på Zave värdekod och en rabattkod?

Ingen skillnad alls. Med andra ord är värdekod bara en annan benämning på en Zave rabattkod. Oavsett vilket ord som används så sparar du pengar på samma sätt när du handlar.

Hur kan jag få rabatt hos Zave Värmepumpshopen?

Det bästa sättet att få rabatt hos Zave Värmepumpshopen är att hålla koll här på sidan hos oss. Här kan du bevaka butiken för att få ett meddelande till din e-post när nya erbjudanden dyker upp. Ett annat sätt att få rabatt är att prenumerera på Zaves nyhetsbrev. Ytterligare en möjlighet är att kolla vilka produkter som för tillfället har nedsatta priser på hemsidan.

Så här använder du en Zave Värmepumpshopen rabattkod

Hur du använder en rabattkod hos Zave Värmepumpshopen

Hos Zave Värmepumpshopen beställer du enkelt värmepumpar, luftkonditionering och elbilsladdare till bra priser. Lägg enkelt till en rabattkod när du beställer genom att följa stegen nedan.

 1. Till att börja med behöver du leta fram den produkt du önskar köpa. Använd dig utav menyn för att navigera dig runt på sidan. Ifall du redan vet mer exakt vad du letar efter kan du ta hjälp av sökfunktionen som finns ovanför menyn.
 2. När du funnit en passande produkt klickar du dig sedan in på produktsidan. Tryck sedan på ”Lägg i kundvagn” för att spara produkten i kundvagnen. För vissa produkter får du göra några kompletterande val innan produkten placeras i varukorgen. Oavsett vilket kan du därefter välja att fortsätta handla eller att gå vidare till kundvagnen alternativ kassan.
 3. Väljer du att fortsätta handla upprepar du de tidigare stegen tills dess att allt som behövs har placerats i kundvagnen. Du kan när som helst komma vidare genom att trycka på kundvagnsikonen i sidans övre högra hörn.
 4. För att kunna lägga till en Zave värdekod behöver du först gå till kundvagnen innan du fortsätter till kassan. I din kundvagn listas de produkter som du har lagt till. Längst ned hittar du sedan rubriken ”Värdekod” med ett textfält inunder. Skriv eller klistra in din Värmepumpshopen rabattkod i fältet och tryck sedan på ”Aktivera” för att applicera rabatten.
 5. Därefter trycker du på ”Fortsätt till kassan”. Fyll i dina leverans- och betalningsuppgifter, för att sedan välja betalsätt. Slutför avslutningsvis beställningen genom att trycka på ”Genomför köp”.
 6. Dina produkter är nu beställda till ett rabatterat pris och är strax på väg till dig.