Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi sparar data i cookies. Om cookies

Carfax rabattkod 2023

Här hittar du aktuella Carfax rabattkoder och erbjudanden för september 2023.

5.01 röster
Rabattkoder: 3 st Erbjudanden: 5 st

Giltiga Carfax rabattkoder idag

10% rabatt
Gäller tillsvidare

Carfax rabattkod: Få 10% rabatt på 1, 3 eller 6 rapporter

Visa rabattkod
50% rabatt
Gäller tillsvidare

Beställ rapporter på 10 fordon – 50% i rabatt hos Carfax.se

Visa rabatt
65% rabatt
Gäller tillsvidare

Upp till 65% rabatt med Carfax affärserbjudande

Visa rabatt
Cashback
Gäller tillsvidare

Få 60 kr i bonus + 10,5% i återbäring

Visa erbjudande
Gratis
Gäller tillsvidare

Kolla upp registreringsnummer gratis hos Carfax

Visa erbjudande
40% rabatt
Gäller tillsvidare

Carfax erbjudande: 40% rabatt på 6-pack fordonshistorik (endast 599 kr)

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

CARFAX Singelrapport – Kolla upp ett fordon för 199 kr!

Visa erbjudande
Erbjudande
Gäller tillsvidare

Aktuella rabatter & erbjudanden hos Carfax

Visa erbjudande
Missa inget från Carfax!Bli medlem hos Rabattparadiset och bevaka dina favoritbutiker. Vi meddelar dig direkt när det finns nya rabattkoder och erbjudanden hos Carfax.

Om Carfax

Carfax tillhandahåller historikrapporter för begagnade bilar. Tack vare Carfax fordonshistorikrapporter kan både köpare och säljare av begagnade bilar ta del av historiken för varje fordon i Sverige. Carfax-rapporten inkluderar information gällande mätarställning, besiktningar, antal tidigare ägare, fordonsskatt, stöld, import, export och mycket mer.

Carfax hjälper dig fatta säkra köpbeslut

Att köpa en bil är för många ett stort steg att ta, vare sig det är första gången eller inte. Är du dessutom inte särskilt bilintresserad innebär det ofta en extra utmaning. Med dagens många forum för begagnad bilförsäljning och ännu större mängd säljare kan det vara svårt att sovra ut de seriösa. Med Carfaxs hjälp blir det enklare att se om bilen lever upp till vad den säljande parten utlovat. Genom några få klick kan du få fram biluppgifter för alla begagnade bilar i Sverige. På så vis tillåts du fatta säkra och trygga köpbeslut.

Hur funkar det?

Carfax samlar in en stor mängd data om bilarnas historik och tar därefter ut den viktigaste informationen. Slutligen sammanställer de den i en lättläst rapport för dig som kund att ta del av. Du gör din fordonskoll genom att söka på registreringsnumret och kan på så vis försäkra dig om att din framtida bil är i gott skick. Ett enkelt sätt att undvika dolda fel eller problem och på så vis bespara dig både tid och pengar.

Alltid hos Carfax:

  • Historikrapporter för begagnade bilar

Frågor och svar om våra Carfax rabattkoder

Vilken Carfax-rabatt är mest populär just nu?

Den rabatt som har flest klick och är mest populär just nu är "Carfax rabattkod: Få 10% rabatt på 1, 3 eller 6 rapporter". Totalt har den använts 5 gånger.

Hur många aktiva Carfax rabattkoder och erbjudanden finns det?

Idag den 23 september 2023 finns det 3 rabattkoder och 5 erbjudanden som är aktuella hos Carfax.

Vilka rabatter och kampanjer är aktuella hos Carfax just nu?

Hur du gör för att aktivera en kupongkod hos Carfax

Hur du använder en rabattkod hos Carfax

Carfax ger dig möjlighet att enkelt göra en fordonskontroll online. Lägg till en rabattkod på din beställning med hjälp utav stegen här nedanför.

  1. Börja med att fylla i registreringsnumret för det fordon du vill kontrollera. Därefter trycker du på pilen alternativt enter-tangenten på ditt tangentbord för att söka.
  2. När du fått fram rätt fordon ser du hur många uppgifter det finns att hämta. Välj sedan ett paket för antal rapporter du vill beställa och tryck på ”Välj” intill det paketet.
  3. Om du är kund sedan tidigare loggar du in på ditt konto. Är du istället ny kund fyller du i din e-postadress samt ett lösenord och trycker på ”Skapa konto”. Kontot skapas direkt och du kan gå vidare med köpet.
  4. Kontrollera att allt ser korrekt ut under beställningsöversikten och kolla sedan efter rubriken ”Lösa in kupong”. Under rubriken finns ett ruta i vilken det står ”Ange kupongkoden”. Skriv in din kod och tryck på pilen för att tillämpa. Välj därefter betalslätt och slutför genom att betala.
  5. Grattis! Du får direkt tillgång till den rabatterade rapporten du beställt.